TikTok'ta yeni keşif: Sesinizi kopyalamanızı sağlayacak yeni bir özellik geliyor

TikTok, yakın gelecekte sesinizi kopyalamanızı sağlayacak yapay zeka destekli yeni bir özellik sunabilir. En azından uygulamada gizlenen bazı kodlar bize bunu gösteriyor.

Yeni sızıntılara göre TikTok, sesinizi birkaç saniye içinde kopyalamanıza imkan tanıyacak, yapay zeka destekli yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. TheSpAndroid ve AssembleDebug, uygulamanın en son sürümünde TikTok’un yapay zeka ses özelliğinin üzerinde çalışıldığını öneren bazı kod dizeleri keşfetti. Ancak bu özelliğin ne zaman yayınlanabileceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Web sitesinin bulduğu “TikTok Ses Kitaplığı” ve “Yapay Zeka ile sesinizi oluşturun” gibi referanslar, TikTok’un henüz bu özellik için bir isim bulmadığını öneriyor. Araştırmacılar, ilk kullanıcı arayüzüne erişebildi ve “TikTok Ses Kitaplığı”nın şartlar ve koşullarını görebildi.

Haber kaynağının paylaştığı ve bu özelliğe ait olduğu söylenen bir ekran görüntüsüne göre, sesinizi kopyalayıp TikTok videolarında kullanabileceksiniz. Ekran görüntüsünde “Yalnızca 10 saniyede sesinizin yapay zeka versiyonunu oluşturun! Bunu TikTok videolarında metinden konuşmaya kullanabileceksiniz” yazıyor.

Ekran görüntüsünde TikTok’un sesinizin kaydını işleyeceği ve bilgileri yapay zeka sesinizi oluşturmak için kullanacağı belirtiliyor. Web sitesine göre, uygulama tarafından sağlanan bazı metinleri okumanız ve kullanıcı arayüzü aracılığıyla sesinizi kaydetmeniz gerekecek.

Sonraki Haber

Forum