Tinder'de tanıştığı adam tarafından kaçırıldı

Arkadaş bulma uygulaması Tinder'da tanıştığı adam, 20 yaşındaki genç kızın kabusu oldu!

Kansaslı bir Tinder kullanıcısı, uygulama aracılığıyla tanıştığı Shane Steven Allen tarafından alıkoyuldu ve şiddete maruz bırakıldı. Allen, şu anda bir kaçırma ve dört adet ağır şiddet davası ile karşı karşıya. NBC News'in söylediğine göre polis gözetiminde olan Allen, 100.000 dolarlık kefalet ile tutulmakta. Allen, mahkemede suçlu bulunması ile beraber 32 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

Yerel haber kaynağı Lawrence Journal World tarafından söylenene göre, 12 Nisan tarihinde kaçırılan 20 yaşındaki genç kız, University of Kansas'taki odasına 18 Nisan tarihinde pek çok yara ile geri dönmüştü.

Söylenenlere göre ikili daha önce de bir kere buluşmuşlardı ancak ikinci buluşmada Allen, kadını arkadaşlarından biri ile flört etmek ile suçladı ve bu da şiddetin başlangıcı oldu. Allen, kadını görünen ilk yaralar iyileşene kadar tutmayı planlıyordu. Genç kadın polise haber vermeme sözü verince de yurt odasına geri bıraktı.

Ne yazık ki bu durum tekil bir olay değil ve sosyal uygulamalar aracılığı ile işlenen suç serisinin sadece en son örneği...

Sonraki Haber

Forum