Türkçe Menülü Dijital Fotoğraf Makinesi

Kodak’ın Türkçe menülü yeni EasyShare C360 modeli, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatı ile, dijital fotoğrafçılığı herkes için cazip kılıyor.

Kodak dijital fotoğraf makinelerine bir yenisi eklendi. Türkçe menülü EasyShare C360 modeli, her koşulda başarılı dijital fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Fotoğraf makinesinin 5.0 MP çözünürlüğü sayesinde, 50x75 cm’ye kadar baskı alınabiliyor. 3X optik zoom’u, 17 kolay erişimli çekim modu ve 5 farklı renk modu bulunan C360, fotoğrafları makine üzerinde geliştirme imkanı da sunuyor.

C360’ın üzerindeki paylaşım (Share) ve favoriler tuşlarıyla, fotoğrafları etiketlemek, basmak ve e-postayla yollamak kolaylaşıyor. Kodak Renk Bilimi çipi, parlak ve net renkler sağlıyor. Tamamı cam olan Kodak Retinar Aspheric lens ise en ince detayları bile yakalıyor. C360’ın VGA sesli video özelliğiyle, yaşamın hareketini olduğu gibi yakalamak mümkün. Aynı şekilde, Quicktime video formatıyla, kayıtlı görüntüler başkalarıyla paylaşılabiliyor.

C360, kırmızı göz oluşumunu engelliyor, fotoğraf makinesi üzerinde kırpma yapılmasını sağlıyor ve bulanık fotoğrafları tespit ediyor. Görüntüleri, doğrudan gün ışığında bile 2.0 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli ekranda izlemek mümkün oluyor. Dikey çekilen görüntüler ise otomatik fotoğraf döndürme özelliğiyle izlenebiliyor.

C360, 32 MB dahili belleği ve bir SD/MMC genişletme yuvasına sahip. Dahili flaş sayesinde ışığı doğru kullanmak mümkün. Görüntüler, tek bir tuşa dokunularak ekranda büyütülebiliyor. Ayrıca, grup fotoğrafları için zaman ayarı yapılabiliyor.

Kodak EasyShare yazılımına sahip olan C360, istenirse Kodak EasyShare Camera Dock Seri 3 ve Printer Dock Seri 3 birimleriyle birlikte kullanılabiliyor.

Sonraki Haber

Forum