TurkNet'ten yeni ADSL tarifeleri!

İnternet ve telefon servis sağlayıcısı TurkNet, yeni ADSL kampanyasını ve tarifelerini duyurdu...

1 yıl süresince ayda 9,99 TL ödeyerek internete bağlanma fırsatı sunan TurkNet, limitli hizmet paketinden satın alan müşterilerine piyasa fiyatının çok altında ve 12 taksitle;
limitsiz hizmet paketinden yararlanan müşterilere ise ücretsiz taşınabilir hard disk sahibi olma imkanı veriyor.

TurkNet'in hem ADSL hem de telefon görüşmelerine indirim getiren "Bahar Kampanyası", internetseverler için yepyeni bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında limitsiz hizmet paketlerine abone olan ve 12 aylık indirimli tarifelerden faydalanacak olan müşterilerle limitli, kotasız veya limitsiz paketlerden herhangi birine abone olan ve 6 aylık indirimli tarifelerden faydalanacak olan müşterilere ücretsiz; 12 ay limitli hizmet paketinden satın alan müşterilere ise maliyetine 12 taksitle 320 GB kapasiteli taşınabilir hard disk sahibi olma imkanı veriliyor. Böylece internet kullanıcıları, fotoğraftan videoya, önemli kişisel dosyalarını gittikleri her yere taşıma fırsatı yakalıyor.

ADSL satışlarında yüzde 100'ün üzerinde artış getiren "Bahar Kampanyası"nda, 1 Mb 4 GB kotalı veya 8 Mb'e kadar 4 GB kotalı ADSL paketlerini 12 ay boyunca ayda 9,99 TL ödeyerek satın almak mümkün. TurkNet, aktivasyon ve modem dahil tüm ücretleri de 1 yıl boyunca taksitlendirerek tasarruflu internet kullanmak isteyen abonelere yardımcı oluyor.

İşte tarifeler ve detaylar

Kampanya katılımcıları ayrıca, yapacakları telefon görüşmelerinde TurkNet'in Ekonomik Telefon Hizmeti kapsamında sunduğu indirimli tarifelerden faydalanma fırsatı da yakalıyor. Bu sayede TurkNet aboneleri, şehir içi görüşmelerinde yüzde 16, şehirlerarasında yüzde 18, GSM aramalarında yüzde 30 ve uluslararası aramalarda ise yüzde 50'ye varan indirimler elde ediyorlar.

Kampanyanın detayları şöyle:
* 1 yıl süresince indirimli tarifelerden yaralanabilme fırsatı TurkNet Ekonomik Telefon Hizmetleri ile birlikte sunulmaktadır. TurkNet Ekonomik Telefon Hizmetine abone olunmadığı durumlarda indirimler 6 ay süresince geçerli olacaktır.

Bahar Kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi almak veya kampanyaya katılmak için adsl.turk.net adresi ziyaret edilebilir.

TurkNet Ekonomik Telefon Hizmeti'nin tarife bilgilerine de adsl.turk.net/ekonomik_telefon_hizmeti adresinden ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum