Uygun fiyata Samsung Galaxy!

Samsung'un tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkat çeken Android'inde önemli bir indirim yapıldı!

Samsung, güçlü donanımı ve zengin özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy Ace'i 2012'de yeni fiyatıyla kullanıcıya sunuyor.

Samsung Galaxy Ace, minimal tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle trendleri yakından takip eden ve sosyal hayata önem veren cep telefonu kullanıcılarının gözdesi olmak için tasarlandı. Samsung Electronics, Galaxy Ace'i tüm satış kanallarında 649 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile kullanıcıyla buluşturuyor.

Güçlü donanım ve minimal tasarım

Samsung Galaxy Ace, Android işletim sistemi ve 800 MHZ işlemcisiyle, bir cep telefonunun ötesinde, donanım ihtiyaçlarına iyi bir şekilde karşılık vererek, hep yanınızda olacak en güçlü aksesuarınız haline gelecek. Galaxy Ace, geniş ve dokunmatik 3.5 inç HVGA ekranı sayesinde, zengin multimedya özelliklerini görüntü seçenekleriyle birleştirerek, iyi bir multimedya deneyimi vaat ediyor. Galaxy Ace'in dikkat çeken bir diğer özelliği ise, gelişmiş donanım özelliklerinin yanı sıra şık ve minimal bir tasarım sunması.

Sosyal ve "trendy"

Galaxy Ace gelişmiş sosyal ağ seçenekleriyle, her an dijital dünyanın içinde yer almak isteyen cep telefonu kullanıcıları için iyi bir seçenek sunuyor. E-postalarınız, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız, rehber bilgileriniz, mesajlarınız gibi size özel bilgileri tek bir platform üzerinden düzenlemeye ve kontrol etmeye olanak tanıyan Social Hub özelliği pratik bir mobil deneyimi parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Galaxy Ace'in teknik özellikleri

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum