vivo V30 Lite, Türkiye'de satışa çıkıyor

vivo'nun 80W hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan akıllı telefonu vivo V30 Lite, 4 yıl pil garantisi ile Türkiye'de de satışa sunuluyor. İşte vivo V30 Lite'ın açıklanan tüm özellikleri...

vivo, yakın zamanda satışa sunduğu V30 5G'nin ardından, 80W hızlı şarj özelliği ile öne çıkan serinin yeni üyesi vivo V30 Lite'ı Türkiye'de satışa hazırlanıyor.
 
vivo,  gerçekleştirdiği tüketici araştırma sonuçlarına göre kullanıcıların yüzde 73'ünün pilinin daha hızlı dolmasını istediğini belirtiyor. Bu sonuçlardan yola çıkan vivo, kullanıcılara segmentinde en hızlı şarja sahip telefonlardan birini sunmak amacıyla V30 Lite'ı tasarladığını söylüyor.

vivo, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ile telefonun yaklaşık 30 dakikada yüzde 80'e kadar şarj edilebildiğini iddia ediyor. Akıllı Şarj Motoru 2.0 özelliğinin ise şarj işlemini optimize ederek pilin aşırı ısınmasını ve aşınmasını önlediğini belirtiyor. Ayrıca Gece Şarj Koruması ile telefonun şarjının yüzde 80'e ulaştığında otomatik olarak şarjın kesilmesi öne çıkan özelliklerinden. Şirket, bu sayede pilin aşırı şarj olmasının önüne geçilerek pil ömrünün uzatıldığını belirtiyor.

Bununla birlikte vivo, V30 Serisi için lansmana sunduğu garanti hizmetini V30 Lite'da da vermeye devam edecek. Şirket, Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefonlar biri olan V30 Serisi için 4 yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi sunuyor.

Bunların yanı sıra cihazda 120 Hz hızında Ultra Vision AMOLED ekran bulunuyor. Ekran parlaklığı ise 1200 nit olan belirlenmiş durumda ve HBM Parlaklık Modu sayesinde güneş ışığı altında görünürlüğün artırılması hedefleniyor. Ayrıca vivo, daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunmak amacıyla akıllı telefonun yüzde 91,90 ekan-gövde oranına sahip olduğunu belirtiyor.

Sonraki Haber

Forum