Vodafone'dan herkese bedava...

Eğer 6 aydan fazla süredir Vodafone abonesiyseniz, bu müthiş hediyeyi kaçırmayın...

Vodafone, 6 aydan uzun süredir Vodafone'lu olan abonelerini, 150 ve üzeri kontör yüklemelerinde 300 kontöre kadar hediye veriyor. Vodafone sunduğu avantajlı her yöne tarifelerinin yanı sıra, ahde vefa programıyla da farkını hissettiriyor. Program çerçevesinde hediye edilen kontörler şebeke-içi kullanımla sınırlandırılmadan her yöne aramalarda kullanılabiliyor.

Vodafone'lu olma süresine ve yüklenen kontör miktarına göre kontör kazandıran Ahde Vefa Programında amaç Vodafone'la birlikte olan aboneleri ödüllendirmek, onlara teşekkür etmek. Ayrıca aboneler her yüklemede kazandıkları kontörleri, kontörbanklarında biriktirme ve istedikleri zaman promosyon hesaplarına aktararak kullanabilme imkanına sahip.

Ahde Vefa Programı'na katılmak için herhangi bir kayıt gerekmiyor. Vodafone'da 6 ayını dolduran tüm aboneler Ahde Vefa Programı'ndan faydalanabiliyorlar.

Aboneler, otomatik olarak oluşturulan 'kontörbank' hesaplarına yüklenen kontör miktarlarını SMS, Vodafone müşteri hizmetleri veya www.vodafone.com.tr. internet sitesi üzerinden sorgulayabilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum