Win 7 için IE 10 download sayfası hazır!

Win 7 kullanıcılarının zun süredir beklediği Internet Explorer 10'un indirme sayfası içeride!

Günler Windows 8'in çıkışı için geri sayılmaya devam edilirken, Windows 7 kullanıcıları da merakla, kendi sistemleri için Internet Explorer 10'un yayınlanmasını bekliyor... Ay başında Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, Internet Explorer 10 ilk olarak Ekim ayı içerisinde Windows 7 kullanıcıları için indirmeye açılacaktı; tabi önizleme sürümü olarak... Öyle görünüyor ki "Release Preview" adı altında karşımıza çıkacak olan yeni Explorer 10, Windows 8'in satışa sunulacağı 26 Ekim tarihinde gerçekten indirilmeye sunulacak.

Microsoft'un resmi sitesinde ortaya çıkan IE10 indirme sayfası, bunu ispatlar nitelikte. Şimdiden hazırlanmış olan sayfada ne yazık ki an itibariyle hiçbir indirme bağlantısı çalışmıyor. Genel olarak baktığımızdaysa karşımıza 32 ve 64 bit Windows 7 destekli IE10'un çıktığını görüyoruz. Ayrıca listeye "Server 2008 R2 PS1"in eklenmiş olması da sevindirici bir haber.

Aralarında Türkçe dil desteğinin de bulunduğu toplamda 36 farklı dil ile kullanıma açılacak olan tarayıcı için hazırlanan indirme sayfasına, her ne kadar bağlantılar çalışmasa da, buradan ulaşabilirsiniz...

Sonraki Haber

Forum