World of Battles Türkçe olarak Türkiye'de

Orta Çağ'da geçen savaşları konu alan World of Battles, Türkçe olarak Türkiye'ye geliyor!

Türkiye'de ilk kez MMORTS türündeki bir oyun Türkiye'ye Türkçe olarak sunuluyor! Joygame, yine daha önce denenmemişi yaparak, World of Battles oyununu Türk oyunseverlere Türkçe sunarak zor olanı başarmayı sevdiğini gösteriyor.

İnsanlık için dönüm noktalarıyla dolu, birçok iyilik ve dramın yaşandığı Orta Çağ, Joygame kalitesiyle World of Battles oyunuyla oyunseverlere sunuluyor. Kasım ayının ilk haftasında açık betasıyla birlikte başlayacak olan bu oyun, oyunseverlere biraz fantastik bir şekilde o dönem yaşanan savaşlar hakkında fikir veriyor. Sadece tarihi eserlerde ve tarih kitaplarında yer alan birçok birliğin yanında, aynı zamanda sadece hikayelerde yerini alan birçok fantastik birlik bu oyunda bulunuyor.

World of Battles dünyası 3'e ayrılıyor: İyiler (İmparatorluk, Elfler ve Cüceler), Vahşiler (Barbarlar, Amazonlar ve Yaban Ahali) ve Kötüler (Orklar, Yaşayan Ölüler ve Kara Elfler).

İlk açılışta 4 birimlik bir ordu oluşturulabilen bu oyunda ısınma turları sayılacak hem tecrübe hem de altın kazandıran görevler mevcut. Bu görevler seviye atlandıkça hem zorlaşıyor hem de daha çok tecrübe ve altın kazandırıyor.

Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri kamera açılarının gözükmesi. Savaş sırasında birimlere en yakın açıya kadar yakınlaşarak savaşın en küçük ayrıntısı bile kaçmamış oluyor. Ayrıca savaş sırasında yapılmış seslendirmeler oyuna farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bu oyunda hem anlık olarak savaş birlikleriyle yönetim sağlanabiliyor hem de büyük bir klanı yöneterek dünyanın hakimi olmak mümkün.

Sonraki Haber

Forum