Yeni Apple AirPods Tanıtıldı!

Apple'ın AirPods'unun yeni sürümü, "Hey Siri" işleviyle birlikte tanıtıldı!

İlk AirPods'un üzerinden geçen iki senenin ardından Apple, yeni nesil kablosuz kulaklığını tanıttı. Yeni AirPods, geçtiğimiz aylarda dedikoduların söyledikleri dahil birkaç yenilik ve geliştirme sunuyor.

Apple'ın kulaklıklara özel H1 yongasını kullanan yeni AirPods, daha hızlı bağlantı, yüzde 50 daha uzun konuşma süresi ve serbest kontrol için "Hey Siri" komutunu destekliyor. Hey Siri işlevi ilk olarak, Ocak'ta yayınlanan iOS 12.2 ile ortaya çıkmıştı. Bu işlev sayesinde çağrı başlatabiliyor, Apple Music veya Spotify'da müzik çalabiliyor, uygulama çalıştırabiliyor, yol tarifi alabiliyor ve çeşitli işlevlere ulaşabiliyordunuz. Yeni işlev sayesinde kişisel asistana ulaşmak için kulaklığa dokunmanız artık gerekmeyecek.

AirPods, standart şarj kutusu veya yeni kablosuz şarj kutusuyla geliyor. Bunların ikisi de kulaklığı bir günden fazla dinleme süresi sağlayacak kadar şarj edebiliyor. Kablosuz şarj kılıfı, isteğe bağlı olarak Apple'ın çevrimiçi mağazasından veya Apple Store uygulamasından bugünden itibaren sipariş edilebiliyor. Yeni ürünleri, önümüzdeki haftadan itibaren Apple'ın fiziksel mağazalarında da satışa sunulacak.

Standart şarj kılıflı AirPods'un fiyatı 159 dolar, kablosuz şark kılıflı AirPods'un fiyatı ise 199 dolar olarak açıklandı. Kablosuz şarj kılıfı, ayrı olarak 79 dolara satın alınabiliyor ve birinci nesil AirPods'la da kullanılabiliyor.

Sonraki Haber

Forum