Yeni Bir Game of Thrones Oyunu Daha mı Geliyor?

Oyun devi Bethesda, yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. İşte ilginç ipuçları ve fazlası!

Yedinci sezonunun sonuna gelen Game of Thrones için bu kez de yeni bir oyun söylentileri yayılmaya başladı. Yeni bir ürün kayıt sayfasına göre, The Elder Scrolls V: Skyrim geliştiricisi Bethesda, serinin hayranları için bir proje üzerinde çalışıyor olabilir.

Target internet sitesinde yeni bir ürün sayfası belirdi ve burada sadece "Bethesda: Game of Thrones" yazıyor. Bunu NeoGaf'taki kullanıcılar keşfetti, bunun üzerine Bethesda'nın ve Game of Thrones'un hayranları arasında inanılmaz sayıda spekülasyonlar dönmeye başladı. Geçen sene Fallout 4 piyasaya çıkmış ve ne görselleriyle ne hikaye anlatışıyla dünyayı kasıp kavurmamıştı, şimdi hayranlar aynısının Game of Thrones oyunu için olmasından korkuyor.

Bu Game of Thrones'un ilk oyun adaptasyonu değil. En çok bilinenlerden Telltale Games, ödüllü seri için bir point-and-click macera oyunu çıkarmıştı ve beğeni toplamıştı. Ama TV adaptasyonunda olduğu gibi ana konuya odaklanmamış, oyuncuları bazı bilinmeyen karakterlerle farklı bir yolculuğa götürmüştü.

Ancak oyunun bahsi geçen sayfanın, bu üründen "oyun" olarak bahsetmediğini belirtmekte fayda var. O yüzden şüpheyle yaklaşmak doğru olacaktır. Ürünlerin mağaza kayıtlarında belirip hiçbir zaman satışa sunulmaması, görmediğimiz bir şey değil.

Bethesda şu an The Elder Scrolls serisi dışında en az beş proje üzerinde daha çalışıyor, bu oyun da o beş oyuna dahil olabilir.

Sonraki Haber

Forum