Yeni Galaxy S Serisinin Arka Paneli Değişebilir

Samsung'un bir sonraki Galaxy S serisi cep telefonlarının baştan tasarlanmış bir arka panele sahip olabileceği konuşuluyor.

Samsung'un bir sonraki Galaxy S cihazına dair uzun zamandır süregelen söylentiler sonunda telefonun neye benzeyebileceğine dair daha iyi bir fikir verecek hale geldi. Şu anda, seramik bir arka panel ile geleceği konuşulan bir modelin tasarımına dair daha fazla ayrıntıya sahibiz.

Samsung'un mevcut Galaxy S9 ve Galaxy S9 modeli oldukça iyi görünüyor ancak telefonların arka kısımları için camdan faydalanıyor olması bir eksi idi. Sıradaki modelin ise, birkaç farklı seçeneği olacağı ve bir varyantın siyah-beyaz seramik arka panel ile piyasaya çıkacağı konuşuluyor. Bu model sadece iyi görünmekle kalmayacak, aynı zamanda çatlama ve çizilmelere karşı daha iyi koruma sağlayacak.

Seramik arka panelli modeller, Galaxy S serisinin onuncu yıldönümü için üretileceğinden oldukça özel olacak. Bu nedenle 512 GB'a kadar çıkabilen depolama alanı, 6,7 inç ekran, dört arka kamera ve 5G desteği ile piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Elbette, bu telefonların resmi duyurularına aylar var, dolayısı ile o zamana kadar işler değişebilir.

Sonraki Haber

Forum