Yeni Toshiba'lar görücüye çıktı

Türkiye'de pazara sunulacak olan yeni Toshiba'lar bugün görücüye çıktı. İşte yeni teknolojiler...

Toshiba'nın notebook, netbook, LCD TV, DVD Player, Harddisk, Dijital Kamera, Projeksiyon Cihazı, Dijital Çerçeve gibi geniş ürün gamının Türkiye distribütörlüğü'nü yapan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., düzenlediği basın toplantısı ile yeni ürünlerini tanıttı.

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter basın toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada;

"Ar-GE çalışmalarına yılda yaklaşık 3 milyar dolar harcayan, yeniliklerin öncüsü Toshiba'nın enler ve ilklerle dolu ürünlerini basın toplantısında tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bu seneye hızlı başladık. "No Matter What Gurantee"/Ne Olursa Olsun Garantisi büyük ses getirdi,ve "şaka" olarak yorumlandı. 1 Mayısta bu kapsama eklenen işsizlik sigortası ile müşterilerimize ürünlerimizin değerinden tamamen emin olduğumuzu ispatladık. Toshiba notebook yada netbook satın almak isteyen müşteriler istediklerini alma özgürlüğüne sahip oldular ve Toshiba yatırımlarını sınırsız güvence ile satın alıyorlar." dedi.

LCD TV, Hard disk, Kamera, Projeksiyon cihazı gibi diğer segmentlerde de iddialı olduklarını belirten Biter, "2008 yılında Fortune 500'e göre sektörde 5. olduk, tüm sektörler içine karlılık artışında ve personel başına ciroda Türkiye'nin ilk 20 şirketinden biriyiz. Toshiba Avrupa Bölgesindeki distribütörler arasındaki en başarılı şirket ödülünü 1998'den bugüne defalarca kazandık, yaklaşık 3000 adet bayiimiz ile beraber bu başarıyı arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İşte yeni ürün serisi

NB 200 Netbook Serisi
Taşınabilirliğin, güçten daha önemli olduğu noktalarda mini-notebooklar tam bir kişisel tamamlayıcıdır. Neredeyse cebe sığabilecek boyutu, düşük ağırlığı , dahili 3G özelliği ve kolay bağlanabilirliği ev dışında kullanım rahatlığı ile masaüstü yada tam donanımlı notebook'unuzu tamamlar. NB 200 Serisi netbookların detaylarına dikkat edin lütfen. Örneğin üstündeki 3D dokulu kapak göz zevkinizi okşayacak, dahili 3G özelliği ise kullanım açısından yeni ufuklar açıyor. Renk seçenekleri ve iddalı özellikleri ile bu ürün çok tercih edilecek.

F10 Mini Projeksiyon Cihazı
Toshiba, fotoğraflarına bakmak isteyenler yada iş amaçlı sunumlarını yapmak isteyenler için, mini notebook ve netbooklarla beraber kullanılabilen çok pratik olan F10 projeksiyon cihazını sunar. Yeni LED projeksiyon cihazı bir CD kutusu büyüklüğünde ve sadece 650 gr. Yok artık dediğinizi duyar gibiyiz.

Ürün 60 inch'e kadar olan tüm sunumları yapabilmekte.

Kablosuz Projeksiyon X200: Türkçe Konuşuyor
Yaratıcı buluşlarda öncü, Toshiba hafif, kablosuz, 3LCD teknolojili, dünyanın ilk sesle uyarı sistemine sahip kablosuz projektörünü sunar. Bu inanılmaz buluş, hem kullanım kolaylığı hem de düşük maliyetle projeksiyon sahibi olmanızı sağlıyor. İnce TLP-X200 network uyumlu projeksiyon cihazı, benzersiz çoklu ekran seçeneği ile 3 yıl Toshiba garantisi altında. TLP-X200 projeksiyon cihazı, 3LCD teknolojisi ile inanılmaz bir görüntü kalitesi, 3000 ANSI lumen, XGA(1024x766) doğal çözünürlük, 600:1 keskin kontrast oranı ve entegre olan "karatahta" fonksiyonu ile renk ayarlaması özelliklerine sahip. Aynı zamanda Windows Vista uyumlu olması ve HDMI girişinin olması hem profesyoneller için hem de evde kullanımı için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

DVD ve LCD'de yeni dönem

Taşınabilir, Şarj Edilebilir Pilli, Dahili DVD'li LCD TV SDP-120
Toshiba'nın yeni taşınabilir TV ve DVD oynatıcısı tüketici ile buluşuyor. Şarj edilebilir SDP-120 ile ister kamp alanında ister balkonda isterseniz tekne de, istediğiniz her yerde televizyon seyredebilir hatta ekstra bir dvd cihazı olmadan entegre dvd oynatıcısı sayesinde filmlerinizi de izleyebilirsiniz. 12.1" Ekran Boyutu, Piyano Black Kasası, 16:9 görüntü formatı, Entegre TV Tuner ile iddalı bir ürün.

Dünyanın En İnce HD Video Kamerası Camileo S10
Toshiba Camileo ürün serisine yeni katılan S10 modelini pazara sundu. Yeni 1080p HD video kamera şu anda alabileceğiniz en ince ve hafif ürün, sadece 120 gr. Toshiba S10 HD video kameranın 18mm inceliği, 57 mm genişliği ve 100mm boyu ile tasarımının şıklığı hemen gözünüze çarpacak. Kolaylıkla cebe sığan kamera, her yerde pratik ve kaliteli çekim yapmanızı sağlayacak. 4X Digital zoom ve 2.5" LCD TFT ekrana sahip

...ve Notebook'lar

Satellite A350 16" Notebook
Satellite A350 etkileyici multimedya özellikleri ile Pc'lerinden film seyretmeyi sevenler için ideal bir seçim. 16", kasanın içine özel olarak yerleştirilmiş geniş ekran ve bu sayede 16:9 görüntü – ki bu da ekranın altında ve üstünde siyah bantlar oluşmadan keyiflefil seyredebilme imkanı tanır.

1366 x 768 HD çözünürlük sayesinde inanılmaz keskin görüntü kalitesi ve geniş ekran sayesinde 2 web sitesini aynı anda görüntülemeye yada aynı anda iki döküman ile çalışmaya imkan verir. Tüm modeller 2GB DDR2 RAM, 500 GB'a kadar Hard Disk ile multimedya programlarını çalıştırmaya ve saklamaya yetecek kapasitedir. Super-Multi DVD drive ile optikal medya desteği sağlamaktadır..

Satellite A350 kullanacak olanlar aynı zamanda bir çok bağlantı imkanına da sahip olacaklar. Bluetooth ve Draft-N wireless, 3 adet USB girişi. 1.3MP web kamerası ve mikrofonu da aynı zamanda standartı içindedir, bu sayede A350 video konferansları içinde mükemmel bir seçimdir.

Satellite A350 Cosmic siyah kasası ile. Led tuşları bütün bu multimedya özellikleri dışında ona modern ve şık bir görünüm katar.

Sonraki Haber

Forum