Yenilenen Galaxy Note 7'lere "yeşil" pil simgesi

Samsung'un, yenilenen ve "patlamayan" Galaxy Note 7'ler için arayüze de bir ekleme yapacağı konuşuluyor!

Samsung her ne kadar çabalamayı sürdürse de Note 7 krizi büyümeye devam ediyor. Hatta durum o kadar büyümüş durumda ki, Hindistan'da uçak seyahatlerinde Note 7 sahipleri kontrol noktasından çevriliyor, New York'ta toplu taşıma kullanmalarına sınırlama getiriliyor. Öte yandan Samsung telefonları değiştirmeye, yenilemeye başlamış durumda. Peki, yeni gelecek Note7'lerin güvenli olup olmadığını nereden anlayacağız?

Samsung, yenilenen Note 7'ler için kutu üzerine çeşitli amblemler yerleştiriyor. Gelen bilgiye göre bu, "Safe" anlamına gelen "S" harfi olacak. Mavi renkli bu "S" harfi Note 7 kutusu üzerinde yer alacak. (İşaretler bölgeden bölgeye göre farklılık gösterebilir.)

Peki, bu işaret telefonun güvenli olduğunu "anlatmak" için yeterli mi? Aslında hayır. Zira havayolu kontrolünde, toplu taşıma kullanırken veya sırf çevredekiler endişe etmesin diye Note 7 sahiplerinin kutuyla dolaşacak hali yok elbette. Peki, çözüm ne?

Bunun için yenilenen Note 7'lerin arabiriminde "yeşil" bir pil simgesi yer alacak. Böylece kullanıcılar, yenilenen Note 7 sahibi olduklarını gösterebilecekler.

Sonraki Haber

Forum