Yenilenen Galaxy Note 7'nin Fiyatı Şaşırttı!

Samsung'un pilini değiştirip, "patlamaz" hale getirdiği Galaxy Note 7'lerin fiyatı, ortaya çıkmış olabilir!

Samsung, patlama riski nedeniyle geri çağırdığı Galaxy Note 7'leri yenileyip, tekrar satışa sunmaya neredeyse hazır. Cihaz hakkında en çok merak edilen detaylardan biri olan fiyat konusu ise bir sızıntı sayesinde açıklığa kavuşmuş olabilir.

Güney Kore'den gelen bir rapor, yenilenen Galaxy Note 7'nin fiyatının 699.600 won olacağını söylüyor, yani pili değiştirilen Note 7 beklediğimiz gibi ucuz bir cihaz olmayacak. Bu fiyatı ABD dolarına çevirdiğimizde telefonun 620 dolar olacağını görüyoruz. Yenilenen Galaxy Note 7'nin çıkış fiyatı 880 dolar olan ilk cihaz karşısında çok daha ucuz olması bekleniyordu.

Dedikodular, yeni Galaxy Note 7'nin Galaxy Note FE adıyla satışa sunulacağını ve geri dönüştürülen Galaxy Note 7'lerle aynı gövdeye sahip olacağını söylüyor. Yani yeni Galaxy Note 7'ler, 5,7 inç QHD ekran, Exynos 8890 işlemci, 4GB RAM ve 12 megapiksel kamerayla gelecek. Pil konusunda bir daha sorun yaşamak istemeyen Samsung, pilin kapasitesini 3.200mAh'e düşürdü.

Tamir edilmiş Galaxy Note 7'nin Haziran'da satışa sunulması bekleniyor, bu yüzden Güney Kore'de çok yakında mağaza raflarındaki yerini alabilir. Telefonun dünyanın geri kalanına ne zaman geleceği ise şimdilik belirsiz.

Sonraki Haber

Forum