Zarafet ve Tasarım Birleşti; HUAWEI MediaPad!

HUAWEI MediaPad, Android tabletler arenasında kendini gösterdi!

Huawei MediaPad T3 7, yüksek performanslı dört çekirdekli işlemci içeren ve 3G, 2G ve Wi-Fi veri bağlantılarını destekleyen 7 inçlik bir tablet bilgisayar özelliği taşıyor. Bu üstün performanslı tablet artık daha ince ve daha hafif!

İnce, Hafif ve Minimal

MediaPad T3 7, ultra ince ve ultra hafif metal gövdeli 1024 x 600 pikselde bir IPS ekranı sunuyor. Tablet, yüksek hızlı İnternet bağlantısı sunuyor. Genel olarak, MediaPad T3 7 ev, iş, okul veya hareket halindeyken uygun olan sağlam bir kişisel bilgisayar ve eğlence cihazı olarak ihtiyaçlarınıza karşılık veriyor.

Dünya Daha Parlak!

Huawei MediaPad T3 10'u kullanarak parlak tasarımın gücüne dokunuyorsunuz. Canlı 9.6 inç ekranı ile renkler kusursuzu yansıtıyor. Tek parçadan oluşan alüminyum kasa ile kaliteyi hissediyorsunuz.

Görüşünüzü Netleyin, Bakış Açınız Genişlesin!

Özellikle tablette çok zaman geçirenlerin en çok şikayet ettiği nokta yorulan gözler. Tasarımlarında kullanıcı konforunu ve memnuniyetini ön planda tutan Huawei, MediaPad T3 10 ile hem gündüz hem gece sizin için burada. Özel düşük ışık ve göz konforu modu hayatınızın tam görünümünü koruyor, göz yorgunluğunuzu ve görsel tükenmişliği azaltıyor.

Uzun Ömürlü Batarya ile Eğlence Sonuna Kadar Sürer

Kısa pil ömrü olan tabletlerinizi kaldırmanın vakti gelmedi mi? Yarıda kalan işlerin ne kadar rahatsız edici olduğu bir gerçek. Huawei MediaPad ile dikkat çekin, dışarı çıkın! MediaPad T3 10 gece ve gündüz sizin sadık yardımcınız olarak her zaman yanınızda. Uzun ömürlü pil, ihtiyacınız olan araçlara ihtiyacınız olduğu sürece ulaşmanızı sağlar. 

Doğaya Duyarlı Kullanıcı Dostu Tasarım

Her zaman güvenilir bir arkadaşınızla birlikte olduğunuzu düşünün, MediaPad T3 10, EMUI 5.1 işletim sistemi ile sezgisel ve kolay etkileşim için özenle tasarlandı. Android 7.0 tarafından desteklenen MediaPad T3 10'un özel işletim sistemi hayatınızı kolaylaştırmak için burada.

 Ailenize Özel Özellikler Sunar

Tamamıyla özelleştirilebilir kullanıcı modları, çocuklarınızın güvenle eğlenebilmesini ya da dikkatinizin dağılmasını engellemek için, hangi kullanıcı için hangi fonksiyonların kullanılabileceğini kontrol eder. Böylece aileniz her bireyine özel bir kullanım kolaylığı sağlar.

Sonraki Haber

Forum