Cougar Fortress İnceleme

Oyun laptop'u çantası Courgar Fortress, neler sunuyor, göründüğü kadar iyi mi?

CHIP Online Notu 86
  • Güvenli
  • Bolca göz
  • Dilediğiniz gibi taşıyabilme

Oyun bilgisayarınız ve oyun donanımlarınız, en değerli eşyalarınızın arasındaysa, iyi bir çantaya ihtiyacınız var demektir. Cougar'ın yeni oyun laptop'u çantası Fortress, sadece bilgisayarınızı taşımakla yetinmiyor ve oyunla ilgili her tür eşyanızı yanınızda taşıyacak özellikler sunuyor.

Cougar Fortress, turuncu ve siyah renkleriyle abartılı olmayan, şık bir görünüme sahip. Laptop çantalarına göre hayli büyük olan Fortress, 15,6 inç'lik laptop'unuzla birlikte farenizi, mekanik klavyenizi, kulaklığınızı ve çok daha fazlasını taşıyabiliyor. İsminden de anlaşılacağı üzere son derece korunaklı bir çanta, bu yüzden onu çarpsanız veya düşürseniz bile laptop'unuza zarar verme ihtimaliniz düşük.

Taşıma, Çantanın İçi

Çantayı birkaç şekilde taşımanız mümkün. İsterseniz beraberinde gelen omuz askısını kullanarak tek omzunuza asabilir, veya arka tarafta gizlenen kayışları dışarı çıkararak sırt çantası olarak kullanabilirsiniz. Çantanın oyun donanımınızı nasıl taşıdığından bahsedeceğiz ancak önce çantanın size de önem verdiğini söyleyelim. Arka yüzeyindeki yastıklar, omzularınızdaki baskıyı azaltıp, rahat bir taşıma imkanı sunuyor. Sırtta taşımak üzere omuz kayışlarını çıkarmak, oldukça kolay. Bunun için fermuarı açıp, kayışları çıkarttıktan sonra onları sabitlemeniz yeterli. Fortress'i nasıl taşıyacağınız, taşıdığınız ekipmana ve amacınıza göre değişebilir; burada karar size kalmış.

Fortress'in içerisinde kulaklıktan klavyeye, cep telefonunuzdan kaleme her tür eşyanızı taşıyacak birçok göz bulunuyor. Dış kısımda suyunuzu taşıyacak bir cep de ihmal edilmemiş. Çanta içerisinde yer alan ceplerin bazıları saydam, bu sayede hangi gözde ne olduğunu unutup, zaman kaybetme olasılığınız düşük. Ceplerin bazıları lastikli, bunun yanında iç kısımda iki fermuarlı cep bulunuyor. Çantanın içinde ve dışında toplam 14 yuva sayabildik.

Laptop'unuzu Koruyan Yüzey

Fortress, laptop yuvasındaki yastıklı arka paneli sayesinde oyun ekipmanınızın muhtemelen en pahalı üyesi olan laptop'unuza iyi davranıyor. Bu yüzey, laptop'unuzu darbelerden ve titreşimlerden korumayı amaçlıyor. Cougar'ın iddiasına göre bu tasarım, çarpmalardan dolayı oluşabilecek olumsuz etkileri minimuma indirgiyor veya yok ediyor.

Çantanın çok katmanlı yapısı, bolca malzemeyi düzenli biçimde yanınızda taşımanıza izin veriyor. Laptop'un bulunduğu ana gözü dilerseniz bir şifreyle kilitlemeniz mümkün. Bunun için fermuarları kilidin bulunduğu yere getirip, kilide doğru hafifçe bastırmanız yeterli. Üç haneli şifrenin hırsızları durdurmak gibi bir amacı belki yok, ancak çantanızı karıştırmak isteyenlerin önüne geçebilir. Şifreyi değiştirmek için kilit açıkken düğmeye bastırıp, rakamları döndürebiliyorsunuz.

Fermuarlardan bahsetmişken, ana gözlerde çift fermuar kullanıldığını, fermuarların sağlam göründüğünü herhangi bir sorun yaşamadığımızı belirtelim.

Özetle

Oyun laptop'unuzu güvenle emanet edebileceğiniz, küçük darbelerden etkilenmeyecek bir çanta arıyorsanız, Cougar Essence'ı yakından görmenizi tavsiye ediyoruz. Essence'ın biraz büyük olduğu doğru ancak tüm oyun aksesuarlarınızı yanınızda taşıyabiliyor ve üstelik oldukça rahat. Nasıl taşıyacağınız konusunda seçeneği size bırakması da bir avantaj.

Ürünü incelediğimiz şu sırada henüz satışa sunulmadığını belirtelim. 

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Cougar Fortress
Ürün Markası Cougar
CHIP Online Notu
86

İlginizi Çekebilir

Victorinox Altmont 3.0 Rolltop İnceleme
Vanguard Up-Rise 34 İnceleme
Port Manhattan 2 Trolley İnceleme
Port Designs Macao İnceleme
Port Designs Avoriaz II İnceleme
Vanguard Skyborne 45 İnceleme
Forum