HyperGear Flex Xtreme İnceleme

85 TL'ye iyi bir kablosuz kulaklık olur mu? Bütçeye uygun kablosuz kulaklık arayanlar için inceledik

CHIP Online Notu 85
  • İdeal performans
  • Sağlam yapı
  • Kolay bağlantı
  • Uygun fiyat
  • Siri desteği
  • Su koruması yok

Kablosuz kulaklıklar arasında çokça seçenek var. Bunlar arasında hem marka ve model farklılıkları olduğu gibi kullanım tarzına göre ergonomik farklılıklar içeren modeller de mevcut tabii.

Kablosuz kulaklık dendiğinde artık, tamamen kablosuz kulak içi kulaklıklardan kulak üstü kulaklıklara, kelepçeli yapıyı gözetenlerden bugün inceleyeceğimiz boyun askısı şeklinde olanlara kadar farklı tasarımlarda seçenekler dizi dizi yer alıyor.

HyperGear Flex Extreme Kablosuz Kulaklık

Evet, bugün inceleyeceğimiz kablosuz kulaklık, boyun askısı şeklinde olurken, bu cihaz, Bilkom tarafından Türkiye'ye sağlanan HyperGear Flex Extreme modeli. Bu kulaklığın özellikle ekonomik ve bütçeye uygun bir cihaz olduğunu baştan söyleyelim. Bu anlamda bütçesi çok yüksek olmayan kullanıcılar rahatlıkla tercih edebilirler. Fiyatı ise şu an baktığınızda 85 TL civarında. Ancak tabii ki üst gömlek özellikler de beklememek lazım. Peki, HyperGear Flex Extreme'in özellikleri neler? Şimdi daha yakından bakalım.

HyperGear Flex Extreme Tasarımı Nasıl?

HyperGear Flex Extreme, dediğimiz gibi kablosuz yapıyı gözeten ve boyun askısıyla gelen bir cihaz. Bu boyun askısı hem ergonomik kullanım sağlıyor, hem de malzemesiyle dayanıklı. Uçlarından kabloyla ayrılan kulak içi kulaklıkların da kutu içeriğinde farklı boylarda silikon başlıkları mevcut. Bunlardan kulağınıza uygun olanı seçmeniz, hem konfor hem ses izolasyonu anlamında önemli.

HyperGear Flex Extreme Boyun Bandı

Boyun bandının bir yanında cihazı kullanmanızda yardımcı olacak tuşlar yer alıyor. Buradan müziğin sesini ayarlayabiliyor, şarkılar arasında dolaşabiliyor ve telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabiiyorsunuz.

Cihazın kulaklık başlıkları da manyetik olarak birbirlerine yapışıyor, böylece kullanmadığınız durumlarda boynunuzda sallanmıyor. Öte yandan elimizde siyah renkli modeliyle bulunan HyperGear Flex Extreme, ayrıca beyaz, pembe ve mavi renk seçeneğiyle de bulunabiliyor.

HyperGear Flex Extreme Özellikleri Neler?

Flex Extreme bir Bluetooth kulaklık. Bluetooth 4.2 sürümünü destekliyor. Bu sayede kolaylıkla cihazınızın Bluetooth özelliği üzerinden bağlantı sağlayabiliyorsunuz. HD ses desteği sağlaması oldukça önemli olurken, yaptığımız denemelerde telefon görüşmeleri için sınıfına göre gayet uygun bulduk.

HyperGear Flex Extreme Performansı

İşin müzik kısmında ise yüksek beklentiniz yoksa Flex Extreme'den memnun kalacağınızı söyleyebiliriz. Bas ve tiz dengesi olsun, mid seslerde de biz keyif aldık. Ancak açıkçası cihazı, şu an bulunduğumuz durum sebebiyle toplu taşımada kullanamadık. O nedenle ses izolasyonu konusunda net bir şey söyleyemeyeceğiz.

HyperGear Flex Extreme Pil Kapasitesi

Bu arada Flex Extreme'in 7 saate kadar pil desteği gösterdiğini de söyleyelim. Tek şarjla ortalama 7 saate kadar pil performansı sağlayabiliyorsunuz. Şarj için ise cihazın kutusundaki microUSB kabloyu kullanabiliyorsunuz.

Son olarak HyperX Flex Extreme'in Siri'yi desteklediğini de söyleyelim.

Özetle

Sonuç olarak değerlendirirsek HyperX Flex Extreme, sınıfı için gayet başarılı bir kablosuz kulaklık modeli oluyor. Günlük hayatta kablosuz kulaklık ihtiyacını karşılayacak olan kulaklık spor yaparken de kullanılabilir, fakat bu noktada cihazın su veya tere karşı bir koruması bulunmadığını da söyleyelim.

HyperGear Flex Extreme Fiyatı Ne Kadar?

Ses kalitesi de sınıfı için bizde ideal duran Flex Extreme, 80 TL – 100 TL bandında bu tür cihazlar arasında tercih edilebilir. Söylediğimiz gibi HyperX Flex Extreme'in fiyatı ise 85 TL.

Kimler Almalı

Uygun fiyatlı boyundan bağlı bir kablosuz kulaklık arayanlar HyperX Flex Extreme'i değerlendirebilirler.

Alternatifleri

HyperX Flex Extreme'e farklı bir altenatif olarak Ttec Taks'ı da inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HyperGear Flex Xtreme
Ürün Markası HyperGear
CHIP Online Notu
85
Tür Kulak içi
Bağlantı Bluetooth 4.2
Pil Ömrü 7 saat
Şarj Bağlantısı microUSB
Gürültü Engelleme Yok
Su Dayanıklılığı Yok
Renk Siyah, beyaz, pembe, mavi

İlginizi Çekebilir

Sony LinkBuds inceleme
Asus ROG Cetra II İnceleme
OPPO Enco X İnceleme
Bose Frames Tenor & Soprano İnceleme
Sony PS5 PULSE 3D Wireless İnceleme
Bose Sleepbuds II İnceleme
Forum