HyperX Predator 32 GB DDR4 İnceleme

Kingston'ın ünlü oyuncu markası HyperX'in Predator 32 GB DDR4 kitini inceliyoruz.

CHIP Online Notu 94
  • Performans
  • Soğutucular
  • Agresif tasarım

Overclock donanımları hakkında genel olarak sahip olunan bir yargı vardır; ister OC yapın ister yapmayın bu parçalar en yüksek kaliteli bileşenlerden oluşur. Doğrusunu isterseniz bu yargı çoğunlukla geçerlidir. Zira OC gibi kritik bir işlem için tasarlanan ürünler, en zorlu şartlarda bile hatasız çalışacak şekilde tasarlanmışlardır. Kingston; OC meraklıları ve oyun tutkunlarının HyperX markasını ciddi oranda sahiplenmeleriyle bağlantılı olarak uzun zamandır HyperX markalı yüksek performans ürünlerinde Kingston markasını kullanmıyor ve sadece HyperX olarak yoluna devam ediyor. Test Merkezi'mize yollanan HyperX Predator serisine ait bu bellek kiti de HyperX kalitesini yansıtıyor ve en iyisini arayan kullanıcıları hedefliyor.

Yüksek profilli Predator bellek modülleri, geniş yüzey alanına sahip alüminyum soğutucusuyla dikkat çekmekte. 3000 MHz'lik yüksek çalışma hızı, kuşkusuz bu soğutucunun neden büyük olduğunu açıklıyor. 2 adet 16 GB'lık modülden oluşan bu kit, hem gelecekteki bellek terfileri için anakartınızda size yuva bırakıyor, hem de kullanmadığınız bellek yuvaları sayesinde dar iç hacimli kasalarda daha iyi bir hava dolaşımı elde ediliyor.

Modern anakartlarda OC yapmanız için uzman olmanıza gerek yok. Özellikle eğer fazladan performans sizin için önemliyse HyperX'in HX430C15PB3K2/32 kodlu kalite ve performansı bir arada sunan bu kitini seveceksiniz. Zira ürün, ödediğinizin karşılığını son kuruşuna kadar hak ediyor. 

Özetle

Bir sistem toplayacak veya bilgisayarınızın RAM kitini yenileyecekseniz HyperX Predator 32 GB DDR4 kitini rahatlıkla düşünebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HyperX Predator 32 GB DDR4
Ürün Markası HyperX
CHIP Online Notu
94
Kapasite 2 x 16 GB
Hız 3000 MHz
Voltaj 1.35 Volt
CAS Gecikmeleri CL15-17-17

İlginizi Çekebilir

XPG Spectrix D50 ROG Certified inceleme
Kioxia TransMemory U366 USB Flash Sürücü & Exceria Plus microSD Bellek Kartı inceleme
Predator Apollo DDR4 RAM İnceleme
XPG Spectrix D50 DDR4 İnceleme
XPG Spectrix D50 İnceleme
HyperX FURY DDR4 RGB İnceleme
Forum