Sennheiser Momentum 3 Wireless İnceleme

Kulaklarına müzik resitali getiren Sennheiser Momentum 3 Wireless'ı inceledik.

CHIP Online Notu 95
  • Ses kalitesi
  • ANC performansı
  • Tasarımı
  • Bluetooth 5 desteği
  • Pil ömrü uzun sayılmaz

Sennheiser'ın aklınıza gelebilecek her türlü yüksek kalite kulaklıktan oluşan Momentum serisi geçtiğimiz aylarda ko­nuğumuz olmuştu bildiğiniz gibi. Momentum'un Wireless serisi de kısa süre önce üçüncü nesline ulaştı. Sennheiser Momentum 3 Wireless ise bir önceki modele göre devrimsel değişikliklerle gelmek yerine ufak tefek detaylara odaklanan bir model oluyor.

Momentum alışıldık ve sevilen hatlarını yeni modelde de koruyor. Elips şeklindeki kulak yastıkları kuzu derisinden ped­lerle desteklenmiş. Baş desteği kısmında da yüksek kalite deri kaplama mevcut ve kulaklığın genel konforu olabileceği kadar iyi. Ürün paslanmaz çelikten bir iskelete sahip ve katlanmış halini açtığınız anda online hale geliyor, bu da sürekli yeniden eşleştirme yapmanızın önüne geçmiş.

Kulaklığı kafanıza taktı­ğınızda çalışmaya başlıyor, boynunuza indirdiğinizde müziği durduruyor ve katladığınızda da kendisini kapatıyor. Ayrıca Blu­etooth 5.0 teknolojisini destekleyen ürün, aynı anda iki cihaza bağlanabiliyor.

Sennheiser Momentum 3 Wireless'ın bizi ses kalitesi kadar etkileyen özelliği ses kesme performansı oldu. Sennheiser Smart Control programı ile Anti Pressure (kulaktaki basıncı azaltan minimal mod), Anti Wind ve Max olmak üzere üç ayrı moda ayarlanabilen ANC özelliği sağ sürücü üzerinden de açık veya kapalı duruma getirilebiliyor. Dışarıdaki sesleri duymanızı sağ­layan seçenekler her iki taraftan da aktif hale getirilebiliyor.

260 gram ağırlığındaki ürün sadece rahatlığıyla değil, ses kalitesi ile de kulağınızı okşuyor. Bluetooth aptX desteği, yüksek kalite sürücüler ve son derece geniş olan sahnesi (soundsta­ge) ile Momentum saatlerce size arkadaşlık edip dünyadan kopartabilecek bir ürün. 17 saatlik batarya dayanım süresi ra­kiplerinin altında olsa da 3200 TL'lik yüksek fiyatını hak ettiğini söyleyebiliriz rahatlıkla. Tabii ki karar size ait.

Özetle

Sonuç olarak Sennheiser Momentum 3 Wireless, çok yüksek ses kalitesi, muhteşem gürültü engelleme performansı, zekice tasarlanmış auto-on özelliği ve Bluetooth 5.0 desteği ile gayet başarılı bir ürün. 3200 TL'lik fiyatı ise elbette yüksek, fakat kulaklık bunu hak ediyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sennheiser Momentum 3 Wireless
Ürün Markası Sennheiser
CHIP Online Notu
95

İlginizi Çekebilir

Sony LinkBuds inceleme
Asus ROG Cetra II İnceleme
OPPO Enco X İnceleme
Bose Frames Tenor & Soprano İnceleme
Sony PS5 PULSE 3D Wireless İnceleme
Bose Sleepbuds II İnceleme
Forum