AOC GM200 & GK200 video inceleme

AOC'nin oyunculara özel geliştirdiği GM200 Gaming Fare ve GK200 Gaming Klavye modelleri nasıl, oyunculara yeterli özellikler sunuyorlar mı ve fiyatları neler? İşte AOC GM200 ve AOC GK200 incelemesi.

Bu inceleme yazımızda kısa bir süre önce kutusundan çıkarttığımız AOC'nin yeni klavye ve fare seti bizlerle beraber. Bu defa bu ikiliye daha yakından bakacak, hakkında edindiğimiz bilgileri sizlere aktaracağız.

Öncelikle şunu söyleyerek başlamak lazım: AOC, bildiğimiz gibi monitörleriyle tanınan bir marka. Hem oyunculara özel hem ofis ve ev tipi monitörleriyle bildiğimiz AOC, bir süredir de özellikle oyunculara yönelik geliştirilen AGON serisi ile bir hayli ün yapmıştı. Şimdi artık bu kategorideki çeşitliliğini arttırmak isteyen şirket, bundan sonra klavye ve fare setleriyle de karşımızda olacak.

Bunlardan şu an 200 serisi500 serisi ve 700 serisi gibi 3 seri altında birkaç model hazırlayan şirket, zamanla buradaki ağını da genişletecektir. Elimizde de şirketin ilk örneklerinden 200 serisine ait, GM200 fare ve GK200 klavyesi yer alıyor.

200 serisindeki bu modeller giriş segmentine hitap ediyor. Buna ilişkin olarak da fiyatları son derece makul ve böylece klavye / fare setine çok bütçe ayıramayan, ancak iyi bir ekipman sahibi olmak isteyenleri geri çevirmiyor. Şimdi önce bu ikiliyi biraz daha yakından tanıyalım.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum