ASUS ROG Zephyrus G14 Video İnceleme

Sahip olduğu özelliklerle dünyanın en güçlü 14" dizüstü bilgisayarı olma başarısı gösteren ASUS ROG Zephyrus G14'ü inceledik.

Bu incelememizde karşımızda gerçekten sahip olduğu özelliklerle beraber çok özel bir dizüstü bilgisayarı bulunuyor. Bu cihaz şu an dünyanın en güçlü dizüstü bilgisayarlarından biri ve hatta 14" boyutlu ekran taşıyan laptop'ları arasında şu an en güçlüsü. Bu videomuzda ASUS ROG Zephyrus G14'ü önemli özellikleriyle inceleyeceğiz.

ASUS'un ünlü ROG ailesinin en güçlü dizüstü bilgisayarlarından biri olarak karşımıza çıkan ROG Zephyrus G14, tasarımsal detaylarıyla olduğu kadar sahip olduğu donanım bileşenleriyle de tam bir güç unsuru olarak dikkati çekiyor. ASUS ROG Zephyrus G14; içeriğinde yer alan Ryzen 9 işlemci ve Max-Q tasarımlı NVIDIA GeForce RTX 2060 ekran kartı ile beraber yüksek performans beklentisi içinde olan hem oyuncular hem çalışan kesim profesyonel kullanıcılar için tatmin edici bir model.

Tüm bunları sadece 1.6 kilogram ağırlığı ve kompakt tasarımla sunması da cabası. Şimdi gelin hep birlikte ROG Zephyrus G14'ün önce tasarımına yakından bakalım.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum