This browser does not support the video element.

Samsung Galaxy Book alışkanlıklarımızı değiştiriyor

Yıl olmuş 2017, bırakın masaüstü bilgisayarları bir yana, artık dizüstü bilgisayarlar yerine daha mantıklı çözümler var karşımızda!

Artık Galaxy Book diye bir gerçek var. İster öğrenci olun, ister çalışan, bu cihaz sizin bilgisayar kullanma alışkanlığınızı önemli ölçüde değiştirecek ve size yepyeni bir deneyim sunacak.

Samsung Galaxy Book, sadece 7.4mm inceliği ve 754 gr ağırlığıyla ilham size ne zaman gelirse gelsin, iş aşkınız nerede doğarsa doğsun veya en basitinden multimedya uygulamalarıyla eğlenmek istediğinizde, hemen elinizin altında olacak.

Yedinci nesil Intel i5 3.1Ghz işlemcisi, 11 saate ulaşan pil ömrü, 12 inç boyutundaki Super AMOLED 2K ekranı, Windows 10 işletim sistemi ve pek daha fazlasıyla bir tablet gibi kullanabilir, dilerseniz klavyesiyle kullanımı çeşitlendirebilir ve hatta geleneksel yöntemleri seviyorsanız, onu bir PC'ye dahi çevirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Book'a çok açılı farklı kullanım modları sunan klavyesi yoluyla ister parmaklarınızla dokunabilir veya dilerseniz ultra hassas S Pen ile ruhunuzu açabilirsiniz / ilhamınızı yansıtabilirsiniz.   Çünkü artık Galaxy Book diye bir gerçek var...

İlginizi Çekebilir

Felaketten 13 yıl sonra: İçerisinin son durumu böyle görüntülendi
Bir dağda inşa ediliyor, 10 bin yıl çalışması planlanıyor: Peki, ne işe yarayacak?
Hyperion'un Hidrojenle Çalışan Süper Aracı XP-1 Nihayet Geliyor
Big Boyz Festival
LG S3-M18KLRZA Artcool Klima İnceleme
Samsung Galaxy Note 9: İlk Bakış
Forum