This browser does not support the video element.

Kablo Derdi Olmadan Ağdaki Tüm Cihazlarınıza Tek Bir Noktadan Güç Verin

Keenetic, PoE ailesine yeni eklediği üç yeni ürün ile kablo karmaşıklığını ortadan kaldırarak, tek bir noktadan tüm cihazlara güç verme imkanı tanıyor. Evinde PoE destekli güvenli bir ağ oluşturmak isteyenler için; Keenetic Orbiter Pro, PoE+ Switch 5 ve PoE+ Adaptör’ü tüm detaylarıyla inceledik!

Her geçen gün hem evlerimiz hem de iş yerlerimizde ağa bağlı cihazların sayısı gittikçe artıyor. Bu cihazlardaki bağlantıyı daha stabil ve güçlü hale getirmek istediğimizde ise ekstradan masraf ve pahalı bir kurulum işlemi gerekiyor. Ancak PoE switch'ler ile bunu daha ucuza mal etmek ve kurulumu kolaylaştırmak mümkün.

Bu noktada devreye giren Keenetic’in PoE ailesine yeni eklediği PoE+ Switch 5, tek bir noktadan tüm cihazlara güç verme imkanı tanıyor. Üzerindeki portlardan 1 Gigabit hızında 30W’a kadar güç sağlayabilen switch, IEEE 802.3af/at standardını kullanıyor. Bu nedenle Keenetic’in PoE+ Adaptör’ü gibi aktif PoE özelliği olan bir adaptör ile kullanılması gerekiyor.

PoE+ Switch 5, güç kaynağının cihaza bağlı olup olmadığını test edebiliyor ve gücün uyumlu olmasını sağlıyor. Cihaz bağlı değilse PoE güç kaynağı enerjisini salmıyor ve cihazı açmıyor. Bu sayede de voltaj uyumsuzluğu kaynaklı oluşabilecek hasar veya arızalanma durumu önlenmiş oluyor. Ayrıca switch, evinde PoE destekli güvenli bir ağ oluşturmak isteyenler için PoE özellikli Keenetic Orbiter Pro Router’ıyla da kullanılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Pişirme Alışkanlığınızı Aklında Tutabilen AirFryer
Roberto Carlos’a Gol Attıran Telefon
Acer’ın Yeni Helios Laptop’ı Oyunlarda Coşturuyor
PlayStation Pulse Explore Ne Kadar İyi?
Huawei’den Apple Watch’a Dişli Rakip
DxOMark’ın Yeni Şampiyonu:
Forum