realme C11 Video İnceleme

40 Gün Bekleyen Telefon: realme C11 İncelemesi!

Akıllı telefon coğrafyasında artık realme dendiğinde, bilmeyen, tanımayan yok. Henüz 2018 yılında kurulan bu Çinli şirket, nasıl oldu da bir anda bu kadar büyüdü ve dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası haline geldi derseniz, iyi ürün, iyi fiyat ve müşteri memnuniyetiyle bazı şeyleri doğru yaptı ve odağına özellikle gençleri alarak dinamik bir marka çatısı oluşturdu. Sonunda da başarıya kolay şekilde erişti -ki gerçekten de takdir edilesi bir başarı.

Ülkemizde de önemli bir yeri dolduran realme, hızla arka arkaya pek çok akıllı telefonunu satışa sundu ve bunun sonucunda da, özellikle koronavirüs sebebiyle pek çok markanın kan kaybettiği bir ortamda, realme yüzde 40 oranında büyümeyi başardı. Daha önce de realme'nin çok sayıda akıllı telefonunu inceledik ve bugün de daha çiçeği burnunda, mis gibi bütçe dostu telefonu realme C11 bizlerle beraber.

Evet, bu makalemizde realme'nin yeni bütçe dostu akıllı telefonu realme C11'i tüm detaylarıyla inceleyeceğiz. Özellikle giriş segmentine konumlanan bu güzel telefon, bütçeye uygun modeller arasında belli başlı özellikleriyle çok dikkat çekici bir model oluyor. Peki, bu özellikler neler; hemen vakit kaybetmeden incelemeye başlayalım.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum