This browser does not support the video element.

SteelSeries’ten Dijital İçerik Üreticilere Özel Üst Düzey XLR Mikrofon

SteelSeries kendisi için bir ilke imza atarak Alias Pro ile mikrofon pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Alias Pro, yanında gelen yayın mikseriyle beraber kurulumlarınızı bir üst seviyeye taşımak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. İşte tüm detaylarıyla SteelSeries Alias Pro İncelemesi!

Eğer çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız, karşı tarafla rahatça iletişim kurabilmek için muhakkak düzgün ses veren bir mikrofona ihtiyacınız var. Amaç sadece Discord üzerinden ses iletmekse uygun fiyata pek çok alternatifiniz mevcut. Ancak mikrofonu yayınlarınız veya podcast’leriniz için kullanacaksanız, işi daha profesyonel bir seviyeye taşımak gerekiyor.

SteelSeries’in incelediğimiz Alias Pro modeli, bu anlamda bu ihtiyacı karşılayabilecek güzel çözümlerden biri olmuş.  XLR bağlantısı üzerinden iletişim sağlayan cihaz, yayın mikseriyle geniş kullanım seçenekleri sunuyor.  Ayrıca Sonar uygulamasıyla da esnek bir kullanıma sahip.

Condenser tipinde bir mikrofon olan ve Kardioid deseni kullanan Alias Pro, 24 bit/48 KHz örnek hızı, 50Hz - 20kHz frekans aralığı ve 120 dB ses basınç seviyesi ile iyi değerlere sahip. Ses kalitesi üst seviye XLR mikrofonlarla aynı çizgide olurken, özellikle düşük yoğunluk seviyelerinde ClearCast AI gürültü engelleme özelliğiyle inanılmaz işler çıkarıyor.

Her güzel şey gibi fiyatı birraz yüksek. Şu sıralar 14 bin TL dolaylarında olmasıyla biraz el yakıyor.

İlginizi Çekebilir

Razer’ın En İyi Oyuncu Kulaklığı Artık Daha İyi: Razer BlackShark V2 Pro (2023)
Yazıcı Alacaklar İçin Canon PIXMA G3430 Nasıl? İnceledik.
Uygun Fiyata Evinizi Korumanın En İyi Yollarından Biri
Ebeveynlere Özel Çocuk Saatini İnceledik
Akıllı Telefonlara Star Işığı Dopingi
İnsansı robot Atlas'ın yeni versiyonu bu videoyla tanıtıldı
Forum