This browser does not support the video element.

Tamamen Ev Sineması İçin Özel Üretilen Projeksiyon Cihazı

Epson, amiral gemisi EH-LS12000B lazer projeksiyonuyla gerçek sinema deneyimini evlere getiriyor. Tüm detaylarıyla inceledik!

Eğer şu sıralar evinize üst düzey bir sinema sistemi kurmak için kaliteli bir 4K projeksiyon arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bugün birlikte çok özel bir ürün inceleyeceğiz. Bu devasa makine Epson’dan geliyor. EH-LS1200B model ismine sahip. 4K çözünürlük üretiyor ve lazer projeksiyonuyla standartların üzerinde şahane bir görüntü üretiyor. Tamamen ev sineması için özel üretilmiş bir cihaz.

Projeksiyon, 4K çözünürlükte 2.700 lümene kadar çıkış verebilen, lazer ışık kaynağı kullanan 3LCD projeksiyon sistemiyle geliyor. HDR10, HDR10+ ve HLG desteği bulunan cihazın sunduğu görüntü kalitesi muazzam. Renkler canlı olduğu gibi karanlık ortamlardaki siyahlar gerçek siyaha çok yakın. 2700 lümen parlaklık seviyesi sadece beyaz değil renkli görüntüler için de geçerli. Gündüzleri dahi ekrandakileri net ve canlı olarak yansıtılıyor.

Projeksiyonun üzerindeki HDMI bağlantı noktaları 4K 120 Hz’i desteklediğinden PS5 ve Xbox Series S konsollarıyla tam performansta çalışabiliyor. Böylece dev  ekranda oyun keyfi için de güzel bir eküri. Cihazın ışık kaynağının ömrü ise 20.000 saat olarak belirtilmiş durumda. 

İlginizi Çekebilir

Razer’ın En İyi Oyuncu Kulaklığı Artık Daha İyi: Razer BlackShark V2 Pro (2023)
Yazıcı Alacaklar İçin Canon PIXMA G3430 Nasıl? İnceledik.
SteelSeries’ten Dijital İçerik Üreticilere Özel Üst Düzey XLR Mikrofon
Uygun Fiyata Evinizi Korumanın En İyi Yollarından Biri
Ebeveynlere Özel Çocuk Saatini İnceledik
Akıllı Telefonlara Star Işığı Dopingi
Forum