This browser does not support the video element.

Xiaomi 13T mi yoksa Xiaomi 13T Pro mu? Hangisini Almalı?

Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro’nun en güçlü yönlerini alıp daha uygun bir fiyata sahip olma fırsatı veriyor. Peki tasarım, ekran ve kamera yönünden neredeyse birebir olan 13T’nin fiyatının daha düşük olmasının sebebi ne? İşte tüm detaylarıyla Xiaomi 13T incelemesi!

Xiaomi, kısa bir süre önce amiral gemilerine alternatif 13T Pro modeliyle kullanıcılara güzel bir seçenek sunmuştu. Ancak ondan daha iyisi var gibi görünüyor. Bu model, daha uygun fiyatlı Xiaomi 13T modeli.

13T Pro ile aynı tasarıma sahip olan Xiaomi 13T, vegan deriye sahip ve cam arka panelli varyantlarla bulunabiliyor. Telefon, ekran tarafında da Pro versiyonuyla birebir aynı olan CrystalRes AMOLED paneli kullanıyor. 6.67 inç boyutundaki bu ekran, 144 Hz yenileme hızına da sahip.

Xiaomi 13T, MediaTek Dimensity 8200 Ultra işlemcisiyle 13T Pro kadar olmasa da iyi bir performans sunuyor. 12 GB RAM ve 256 GB dahili UFS 3.1 depolama alanıyla gelen telefon, 13T Pro’daki UFS 4.0 standardından yoksun. Batarya Pro’daki gibi sektörün standardına uygun 5.000mAh’lik bir pilden oluşuyor. Ancak hızlı şarj desteği 120W yerine 67W olarak karşımıza çıkıyor.

Pro modelindeki Leica imzasını taşıyan aynı kamera kurulumuna sahip Xiaomi 13T, 25 bin TL bir fiyat etiketiyle geliyor ve bu fiyat bu telefonu Pro modelinden yaklaşık 10 bin TL daha ucuz ve daha rekabetçi yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Pişirme Alışkanlığınızı Aklında Tutabilen AirFryer
Roberto Carlos’a Gol Attıran Telefon
Acer’ın Yeni Helios Laptop’ı Oyunlarda Coşturuyor
PlayStation Pulse Explore Ne Kadar İyi?
Huawei’den Apple Watch’a Dişli Rakip
DxOMark’ın Yeni Şampiyonu:
Forum