Discovery 640: Plantronics’ten Stil ve Teknoloji T

Türkiye distribütörlüğü Multimedya Bilgisayar tarafından yapılan dünyanın önde gelen kulaklık markalarından olan Plantronics yeni bluetooth kulaklığı Discovery 640 Türkiye‘de satışa sunuldu.

Discovery 640: Plantronics’ten Stil ve Teknoloji T

Discovery 640 , küçük ve ultra hafif dizaynı ile kullanıcıya teknoloji ve şıklığı bir arada sunuyor.

Pazardaki en hafif bluetooth kulaklıklardan biri olan discovery 640 sadece 9 gram.Kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan ürünün hafifliği kullanım rahatlığı sağlıyor. 5 saat konuşma süresine sahip ürün gelen çağrıları titreşimle haber veriyor ve istenirse AAA pil ile şarj edilebiliyor. Bluetooth 1.2 yazılımı bulunan ürünün çoklu nokta bağlantısı özelliğiyle diğer bluetooth destekleyen ürünlerle kullanırken ürünler arasında geçiş yapılabiliyor.

Kulaklık ile birlikte farklı ölçülerde kulak içi aparatları geliyor ki bu da ürünün çok daha rahat kullanılmasını sağlıyor. Üründe 5 saat konuşma 60 saat stanby’a kadar şarj opsiyonlarının bulunuyor ve ürün 10 metre aralığında kullanılabiliyor. Taşıma çantası ile 4 telefon adaptörü (Nokia®, Siemens®, Samsung® Sony Ericsson®), AAA pilli şarj aleti, 3 farklı ölçüde kulak aparatı ve kulak askısı hafif 100-240V AC şarj aleti gibi tüm aksesuarları bir arada saklanabiliyor.

Discovery 640, Plantronics’in yeni dizaynını, stil, rahatlık ve ses kalitesi ile birleştiriyor.

Okuyucu Yorumları