Facebook destekli dijital fotoğraf çerçevesi

Facebook hayatımızdan kolay kolay çıkmayacak. Artık fotoğraf çerçevelerinde Facebook desteği var!

Facebook uyumlu çerçeve!

Facebook'u tanıyan çerçeve. eStarling Digital Photo Frame ürün kalitesi ve görüntü netliği ile sıradan bir dijital fotoğraf çerçevesi seviyesinde, ancak bir özelliği var ki bir çok kullanıcının ilgisini çekecek.

Bir çok kullanıcı derken, elbette her hün Facebook'a giren ve sosyal hayatını orada sürdüren internet kullanıcılarından bahsediyoruz. eStarling'in yeni çerçevesinin Wi-fi desteği bulunuyor, bu sayede internete ve ev içerisindeki yerel ağdaki resim kaynaklarına bağlanabiliyor. Ancak ilgi çekici özelliği Facebook uyumlu olarak üretilmiş olması. Çerçeveye Facebook kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz, çerçeve kablosuz internet üzerinden Facebook'a bağlanıyor ve kendi profilinize veya arkadaşlarınızın profiline eklenmiş olan resimleri tarayarak, içinde sizinle ilgili "tag" edilmiş bir resim varsa hemen çekip 800×600 çözünürlüğe dönüştürüp ekranda görüntülüyor.

Çerçeve aynı zamanda MMC, SD, Microsoft ve CF bellek kartlarını da destekliyor. Şu anda yurtdışında 450 USD fiyatla satılmakta olan çerçeve hakkında ayrıntılı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları