Blizzard Diablo III için çalışıyor

Dedikodular sona erdi, Blizzard Diablo III'ü resmi olarak duyurdu. İşte resimlerle yeni Diablo...

Diablo III artık gerçek!

Blizzard, gelmiş geçmiş en önemli oyun serileri arasında gösterilen Diablo'nun üçüncü oyunu için çalışmalara başladığını resmi olarak duyurdu.

Oyun temel olarak alışık olduğumuz Diablo mantığına bağlı kalırken, yeni karakterler, 3D motoru ve enfes grafikleriyle sabırsızlıkla bekleyen Diablo hayranlarını tatmin edecek gibi görünüyor.

Verilen bilgilere göre Diablo III'de eski dostumuz Deckard Cain'i, Tristram şehrinin yenilenmiş halini ve aralarında Witch Doctor'un da bulunduğu yeni sınıfları görmek mümkün olacak. Farklı sınıfların görünümleri ve oynanışları eskisine göre birbirlerinden çok daha farklı olacak. Oyunun kontrollerinde de çeşitli değişiklikler yapılmış. Geliştirilmiş zum ve yetenekler arasında geçiş için farenin kullanılması, bu değişikliklerden birkaçı.

Yok edilebilir çevreler ve dev bir iblis

Yok edilebilir çevreler ve dev bir iblis

Barbarian sınıfının tanıtıldığı demoda dikkati çeken bir detay da artık sağlık ve mana için iksir biriktirmek yerine alındığı anda etki eden küreler toplayacak olmamız.

Demoda görülen bir başka yenilik yok edilebilir çevreler. Kırılabilen duvarlar ve üzerine düştüğü düşmanları öldüren çeşitli çevresel objeler, oyunun oynanışının daha da zenginleştiğinin işaretleri.

Düşmanlarımız da eskisine göre çok daha iri olacak. Demoda gösterilen Siegebreaker isimli dev iblis gerçekten de etkileyici.

Blizzard Diablo III için henüz bir çıkış tarihi vermiş değil. Ancak oyunun Starcraft II'den sonra piyasaya çıkacağı kesin gibi görünüyor. Bu arada şirketin henüz Starcraft II için de kesin bir çıkış tarihinden bahsetmediğini hatırlatalım...

Blizzard'ın Diablo III için hazırladığı resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları