Microsoft: Yeni Media Player Eylül'de

Web sayfası thehotfix.net'in haberine göre Microsoft'un işletim sistemi Windows XP için hazırladığı yeni Windows Media Player 11'in Eylül ayının 14'üne kadar hazır olması bekleniyor.

Microsoft: Yeni Media Player Eylül'de

Microsoft'tan gelen sinyallere göre programın Haziran sonunda hazır olması gerekiyordu.Mayıs ayında bir çok dilde yayınlanan bir Beta sürümü indirmeye sunulmuştu.

Microsoft'un yeni Media Player'ı ne getiriyor?

Sürüm 11 de en çok göze çarpan yenilik tamamen değiştirilmiş Windows Vista tarzı yeni optik. Microsoft aynı zamanda şarkı isimlerinin yönetimi iyileştirdi ve şarkı sağlayıcısı MTV ile işbirliği yaparak çevrimiçi şarkı satın almayı sağlayan MTV Urge servisini oynatıcıya dahil etti. Diğer yenilikler:

• Gözden geçirilmiş arabirim
• Taşınabilir oynatıcılar için geliştirilmiş destek
• Ortam yönetimi geliştirilmiş: yazdığınız anda arama yapılıyor;daha yüksek verilerle çalışma desteği arttırıldı;Meta bilgileri artık internetten indirilebiliyor(Gelişmis ses tanımlama)
• Dosyaların DRM kısıtlamalarına bakabilme
• Çevrimiçi müzik alışverişinin entegre edilmiş olması

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista ile gelecek olan Media Player'ın işletim sistemine tamamen bütünleşmiş olmasının yanında özellikle iyileştirilmiş Video seçenekleri de sunması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları