Yapı Kredi'den Önemli Uyarı

Yapı Kredi, son günlerde tekrarlanan bankacılık şifrelerini çalma amaçlı maillere karşı uyarı yaptı.

Yapı Kredi Uyardı!

Yapı Kredi bankası, daha önceden de sitemizden duyurduğumuz ve son günlerde tekrarlanan çok önemli bir güvenlik konusuyla ilgili bugün bir kez daha müşterilerini uyardı.

Yapı Kredi Bankası tarafından gönderildiği izlenimini uyandıran ve bankayla ilgisi olmayan, sahtecilik (kişisel bilgilerinizi, kullanıcı kodunu ve şifrenizi almak) amaçlı elektronik postaların kesinlikle dikkate alınmaması ve içlerinde yer alan adres uzantılarına tıklamadan, silinmesi gerektiği önemle bildiriliyor.

Yapı Kredi'nin konu ile ilgili yaptığı duyuru şu şekilde;

Değerli Müşterimiz,

TC Merkez Bankası veya Yapı Kredi Bankası tarafından gönderildiği izlenimini uyandıran sahtecilik (kişisel bilgilerinizi, kullanıcı kodunu ve şifrenizi almak) amaçlı elektronik postanın internette dolaştığı ve internet bankacılığı müşterilerine gönderildiği saptanmıştır. Söz konusu elektronik posta, Merkez Bankası veya Yapı Kredi Bankası tarafından gönderilmemiştir.

Yapı Kredi Bankası, hiçbir şekilde "Güvenlik Alarmı, Güvenlik Uyarısı, Yapı Kredi Online Bankacılık hesabınızın hizmet süresi bitmek üzeredir. Aşağıdaki linki kullanarak hesabınıza ulaşabilir ve hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.'' mesajını içeren e-postalar göndermemektedir.

Lütfen bu tarz e-postaları dikkate almayınız ve içlerinde yer alan adres uzantılarına tıklamadan, siliniz.

Konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları