Akıllı Poster uygulamaları

Visa Europe Cebit Bilişim Eurasia'da bu yıl Akıllı Poster uygulamalarının tanıtımını yapacak.

Ödemeler posterle!

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Cep telefonu ve avuçiçi bilgisayarlarla bir poster üzerinden bilgiye erişmeye ve ödeme yapmaya olanak tanıyan "Akıllı Poster" Cebit Bilişim Eurasia'da tanıtılıyor. Bir Visa çözümü olan uygulama, Yakın Alan İletişimi (NFC) uyumlu cihazlarla kullanılabiliyor.

Visa Europe – Türkiye, Avrasya'nın en büyük bilişim ve iletişim teknolojileri fuarları arasında yer alan Cebit Bilişim Eurasia'da bu yıl "Akıllı Poster" uygulamalarının tanıtımını yapıyor. Akıllı posterler, cep telefonları ya da avuçiçi bilgisayarlarla çeşitli bilgilere erişimin yanı sıra ödeme yapmaya da olanak tanıyor. NFC (Yakın Alan İletişimi) uyumlu cihazlar aracılığıyla bağlantı kurulabilen Akıllı Poster üzerinden örneğin bir sinema rehberine ulaşılabiliyor, bir şarkı indirilebiliyor ya da bir konser bileti alınabiliyor.

Yakın Alan İletişimi (NFC), telefon, avuçiçi bilgisayar, fotoğraf makinesi, müzik çalar gibi cihazlara entegre edilebiliyor. Visa Europe, Nokia NFC kapağı bulunan Nokia 3220 modeli ile bir temassız ödeme çözümü geliştirmiş durumda. Visa uygulaması, NFC kapağındaki akıllı kart denetleyicisinin içinde bulunuyor. İşlem temassız kart işlemleriyle aynı şekilde gerçekleşiyor.

Visa Europe - Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nur Öztin Kurak, Visa'nın tüm dünyada yeni ödeme kanallarının yaratılmasına öncülük ettiğini ve Akıllı Poster üzerinden ödeme çözümünün bu alanda ulaşılan son noktayı anlatan bir sunum gerçekleştirecek. "Akıllı Poster" uygulamasıyla ilgili detaylı bilgilerin aktarılacağı bu sunumda sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Akıllı Poster ödeme yöntemi projesinin tanıtım sunumu:
Tarih : 2 Ekim 2007 SALI (YARIN)
Saat: : 15.00 – 15.30
Yer : Salon 1 Forum Alanı

Okuyucu Yorumları