Avea ile cep telefonundan kesintisiz TV

GSM sektöründe birçok ilke imza atan Avea, mobil TV uygulamasını genişletiyor.

Cep'te kesintisiz TV

MobilVizyon servisi ile birçok TV kanalını cep telefonundan seyrettiren Avea; şimdi de Mobiltürk ile yaptığı işbirliği kapsamında History Channel, Crime and Investigation Network ve Biography Channel gibi yeni birçok TV kanalını Mobiltürk Mobil TV servisi ile abonelerine ulaştırıyor.

Yenilikçi ve teknolojide öncü GSM operatörü Avea; geleceğin hizmetlerini cep telefonu kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Cep telefonunun konuşma dışındaki işlevlerini bütünleşik bir hizmet haline dönüştüren Avea; EDGE teknolojisi ile daha hızlı hale getirdiği mobil TV'si MobilVizyon servisi ile cep telefonlarından TV seyretmeyi, trafik kameralarına ulaşmayı, vizyona girecek filmelerin fragmanlarını izlemeyi ve IMKB'de işlem gören hisse senetlerini takip etmeyi sağlıyor. Bu sayede cep telefonları gün geçtikçe televizyondan farksız hale geliyor.

Mobil TV alanında sunduğu hizmetlerin çeşitliliğini ve kalitesini yeni işbirlikleriyle pekiştiren Avea'nın yeni iş ortağı ise Türkiye'nin öncü mobil teknoloji firmalarından MobilTürk. Bu işbirliği çerçevesinde Mobiltürk, dünyanın önde gelen mobil teknoloji ve içerik sağlayıcılarından ROK Grubu ile bir güç birliği sağlayarak Avea abonelerine, normal televizyonlarda bulamayacakları içeriği cep telefonundan elde etme fırsatını sunuyor.

MobilTürk ile yapılan işbirliği ile Avea aboneleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Avrupa Kupası maçlarını sunan All Sports; dünyanın önde gelen müzik kanallarından POPWORLD; Cartoon Classic ve Mobilkids isimli çocuk kanalları; dizi filmler sunan mizah kanalı ve Zone Realty, Bloopers Mobile, Extreme Mobile, Fifth Gear gibi pek çok kanala ulaşabiliyor.

Mobiltürk Mobil TV hizmetinden faydalanmak için Avea abonelerinin 3750'ye MOBILTV yazıp kısa mesaj göndermeleri yeterli. http://www.mobilturk.com.tr adresinden de ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları