Bir e-mail istemcisinden çok daha fazlası

Bir e-mail istemcisi olan Zenbe, sunduğu birçok fonksiyonla rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

E-postalar renkleniyor!

Web üzerindeki diğer teknolojilerle kıyaslandığında, e-postaların bugüne kadar pek de yol kat edemediğine şahit oluyoruz. Basit yapısından bugüne kadar kurtulmayı pek başaramayan e-postaların geleceği ise Zenbe sayesinde farklı bir yörüngeye girebilir.

Zenbe, hali hazırda kullandığınız e-postalarla sorunsuz bir şekilde çalışabilen, ücretsiz bir web-mail hizmeti. Başta e-posta olmak üzere, takvim, listeler, mobil senkronize ve dosya paylaşımı gibi birçok fonksiyonu içerisinde barındıran Zenbe, bunca fonksiyona karşın son derece pratik bir kullanıma sahip.

Bunun yanında Zenbe, kullanmakta olduğunuz tüm e-posta adreslerinizi de tek çatı altında topluyor ve böylece hiçbir zahmete girmeden tek bir platformda tüm e-postalarınızla kolayca ilgilenebiliyorsunuz.

Zenbe'nin öne çıkan bir diğer özelliği de e-postalarla beraber gelen dosyaların kendine ait bir sekmeye sahip olması. Böylece söz konusu ilişikteki dosyalara bu sekme sayesinde kolayca erişilebiliyor. Bu arada e-postalarınızda bulunan tüm ses ve video dosyalarının web tarayıcınızdan oynatılabildiğini de hatırlatalım.

Facebook güncellemelerinize de bakabildiğiniz Zenbe ile dosyaları bilgisayarınıza indirmeden, Zenbe üzerinden görüntüleyebilmeniz de mümkün. 4GB'lık depolama alanına sahip olduğundan dolayı, önemli dosyalarınızı gönül rahatlığıyla Zenbe üzerinde saklama şansına sahipsiniz.

Zenbe'yi diğer alternatiflerinden ayıran bir diğer önemli özelliği ise sık sık güncelleniyor olması. Kendini sık aralıklarla güncelleyen ve yeni özellikler kazan Zenbe, bir e-posta istemcisinin sahip olması gerekenden çok daha fazlasını kullanıcılarına sunuyor.

Zenbe'yi denemek için tıklayın.

Okuyucu Yorumları