Konuşanı sevindiren site hız kesmiyor!

Konuşanı sevindiren site sihirlikelime.com'dan hediye yağmuru tüm hızıyla devam ediyor...

Sihirli Kelime tam gaz!

Konuştukça hediye kazandıran ilk ve tek site olan sihirlikelime.com'dan daha önce buradan bahsetmiştik. www.sihirlikelime.com, kullanıcılarına tüm hızıyla sürprizler sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin seçkin markaları bu heyecan verici siteye sponsor olup kullanıcılarına hediyeler dağıtıyor. Bu hediyelerden biri de, geçtiğimiz günlerde dağıtılan NOBO elektrikli ısıtıcılar oldu.

NOBO elektrikli ısıtıcıların Türkiye distribütörü KA İnşaat'ın yöneticisi Zeynep Cider Karabağ; Sihirli Kelime projesinde interaktif bir tanıtım ortamı oluşturulduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Firmaların yeni ürün tanıtımlarında ve veri toplamasında Sihirli Kelime'nin rolünün ileride çok güçlü olacağını düşündüğünü söyleyen Cider, 5 adet NOBO elektrikli radyatör hediye ettiklerini, sitede firmaları ve distribütörlüğünü yaptıkları NOBO markası hakkında konuşulmasının sevindirici bir ayrıcalık olduğunu açıkladı.

Cider sözlerine şöyle devam etti: "Konuşulanları okuyunca insanların markayı ve etki çerçevesindeki tüm detayları incelediğini fark ettik. Bu durum, firma sahibi için gerçekten çok mutlu edici oluyor. Sizin anlatacaklarınızı insanlar sitede birbirlerine anlatıyorlar, yeri gelince komik yeri gelince bilgi dolu mesajlar çıkabiliyor, sanırım bu da sitenin amacını direkt yansıtmış oluyor."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları