Fashion your Firefox: Eklenti aramaya son!

Firefox için eklenti aramaktan yoruldunuz mu? Öyleyse Mozilla'nın yeni hizmeti tam size göre...

Zevke göre bir Firefox!

Mozilla, Firefox kullanıcılarını çok sayıda eklenti arasında kaybolmaktan kurtaracak yeni hizmeti "Fashion your Firefox"u gururla sunar...

Firefox'u en popüler tarayıcılardan biri yapan önemli özelliği, hiç kuşkusuz sunduğu eklenti desteği. Ancak kullanılablecek o kadar çok eklenti var ki, kullanıcıların bu eklentiler arasında aradıklarını bulmaları hiç kolay değil. Mozilla da bu durumu fark etmiş olacak ki, yeni hizmeti "Fashion your Firefox" kullanıma sundu.

"Fashion your Firefox", farklı ilgi alanlarına yönelik eklentileri birer paket halinde kullanıcılara sunuyor. Örneğin eğer sosyal ağlarla çok içli dışlı biriyseniz, bu durumda "Social Butterfly" başlığı altında önerilen eklentileri indirebilirsiniz. Aynı şekilde, müzik tutkunları "Rock Star" başlığı altından, haber meraklıları ise "News Junkie" başlığı altından ilgili eklentilere ulaşabilir.

Eğer "biz zaten bunları kategoriler halinde görebiliyorduk" diyorsanız, "Fashion your Firefox"un diğer bir özelliğini bilmenizde de yarar var. Her eklentinin yanında "I want this add-on" kutuları bulunuyor. Bu kutulardan dilediğiniz kadarını işaretlemeniz ve sayfanın alt kısmındaki "Install my Add-ons" butonuna tıklamanız, tüm eklentilerin sadece tek bir kerede yüklenmesini sağlıyor. Böylece siz de her bir eklenti için ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

"Fashion your Firefox"a ulaşmak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları