Sony BRAVIA ile hayallerin ötesinde renk ve görünt

Sony, yüksek görüntü ve ses kalitesini zarif ve etkileyici bir tasarım ile birleştiren BRAVIA Serisi LCD ve 3LCD televizyonları ile, bir televizyondan beklenenin çok daha ötesini sunuyor.

Sony BRAVIA ile hayallerin ötesinde renk ve görünt

Renkleri, doğadaki gerçek renklerine en yakın biçimde yansıtan BRAVIA’da kullanılan Live Colour Creation teknolojisi, LCD ekranda üretilmesi en zor olan renklerden kırmızı ve yeşilin, göze yüzde 125 daha kuvvetli görülmesini sağlıyor.

İleri seviye kontrast oranları sağlayan ve ekrana düşen görüntüyü geliştiren BRAVIA, dikkat çekici gücünü Sony’ye özel BRAVIA ENGINE’den alıyor. Renk ve kontrastını en mükemmel biçimde ayarlayan BRAVIA, High Definition özelliği sayesinde 1366x768 piksellik çözünürlüğüyle görüntüye, şimdiye kadar olmadığı kadar keskinlik ve netlik kazandırıyor.

Yeni BRAVIA V-Serisi, renk ve görüntü özellikleri ile fark yaratıyor

Yeni BRAVIA 2006 “V” Serisi, Sony’ye özel Live Colour Creation teknolojisi ile, ekranda etkileyici bir renk spektrumu gerçekleştiriyor. BRAVIA’da, insan teni gibi “hafıza renkleri” olarak adlandırılan tonlar, gerçeğe en yakın haliyle yer alıyor.

Ekran boyutu olarak 82”, 102” ve 117” seçenekleri bulunan BRAVIA V-Serisi, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Berrak ses kalitesi

{0>The screen itself is equally special.<}100{>{0>The V-Series’ audio capabilities match its visual quality perfectly.<}0{>Sony BRAVIA V-Serisi LCD TV’nin mükemmel ses teknolojisi, görsel kaliteye mükemmel derecede uyum sağlıyor.<0} {0>The all-digital amplification suppresses noise (hiss), and BBE Digital® enhancement algorithms bring absolute clarity to dialogue and ambient sounds alike.<}0{>DDijital özelliği sayesinde gürültüleri bastırırken, diyaloglara ve ortam seslerine kesin bir berraklık getiriyor.<0} {0>SRS TruSurround XT® signal processing expands audio into enveloping virtual surround sound with no need for external speakers.<}0{>SRS TruSurround XT® sinyal işleme teknolojisi ise, harici hoparlörlere gerek kalmadan sesi, sanal surround ses haline getiriyor.<0} LCD BRAVIA, sofistike ve modern tasarımı ile, sesi görünmeyen alt hoparlöre vererek estetikle teknolojiyi buluşturuyor.

Digital yayınlara kolay ulaşabilme imkanı

{0>All models in the range can receive free-to-air digital broadcasts via an integrated Digital TV (DVB) tuner1.<}100{>V-Serisi’ndeki tüm modellerde digital yayınları alabilen Digital TV (DVB) tuner1 sistemi bulunuyor. Geleceğin TV standardı HDTV ve diğer AV kaynaklarına, bir HDMI (High-Definition Multimedia Interface) konnektörü sayesinde tek bir kablo üzerinden bağlanabiliyor. BRAVIA’nın {0>To round things off, every function is accessible using the ergonomically refined remote commander, which features enlarged frequent-use keys and relatively low key count for maximum ease of use.<}100{>her fonksiyonuna ergonomik olarak yapılandırılmış uzaktan kumanda ile erişilebiliyor. Uzaktan kumanda üzerinde sık kullanılan tuşlar daha büyük düzenlenirken kullanım kolaylığı için de tuş sayısının azaltıldığı görülüyor.

High Definition TV hayaliniz Sony ile gerçek olacak

Sony, High Definition özellikte 3LCD Projeksiyon TV’ye sahip olmak isteyenler için cazip bir kampanya da gerçekleştiriyor. En sevdiğiniz TV programlarını, filmleri ve maçları benzersiz 3LCD Projeksiyon TV ile izleme şansını yakalamak istiyorsanız 16 Haziran – 16 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenen SMS kampanyasına katılmanız yeterli.

TV izleme keyfinizi ikiye katlayacak olan bu kampanyada 10 kişi, Sony BRAVIA 3LCD Projeksiyon TV kazanma şansını yakalayacak. Biran önce kampanyaya katılmak ve hayalinizdeki televizyona ulaşmak istiyorsanız Turkcell hatlı cep telefonunuzdan BRAVIA yazıp boşluk bırakıp isim, soyad ve adresinizi yazarak 3118 numaralı Turkcell telefon hattına mesaj atmanız gerekiyor.

Okuyucu Yorumları