Butterfly: Kelebek kadar güzel ve hafif

İnfronic, S-Media’nın yeni ürünü Butterfly’ı pazara sundu. MP3 çalar ve FM radyo özellikleri bulunan çok işlevli bir USB bellek olan Butterfly, aynı zamanda kayıt da yapabiliyor. Çok şık bir tasarıma sahip olan ürün, radyo ve kayıt özelliklerini bir arada bulundurması sonucu radyodan müzik kaydı yap

Butterfly: Kelebek kadar güzel ve hafif

S-Media ürünlerinin Türkiye distribütörü olan İnfronic, S-Media’nın yeni bir ürününü daha pazara sundu. Butterfly adı verilen ürün çok işlevli bir USB bellek. Diğer USB belleklerden bu ürünü ayırt eden en önemli iki özelliği çok şık ve farklı tasarımı ile FM radyo ve ses kayıt özelliklerini bir arada bulundurması.

128 MB kapasiteli bir USB bellek olan Butterfly, aynı zamanda hem MP3 çalar, hem ses kaydedici, hem FM radyo. Ürünün en önemli özelliği FM radyodan dinlediğiniz parçaları MP3 formatında USB belleğinize kayıt edebiliyorsunuz. Böylece İnternet’ten şarkı indirmekle vakit kaybetmiyorsunuz. Üzerinde bulunan kayıt tuşu sayesinde tek tuş hareketiyle kayıt yapan ürün, kolay ve rahat kullanıma sahip.

Üzerinde LCD ekranı ve hoparlörü bulunan ürünün tasarımı da çok şık ve farklı. Kelebek gibi açılan iki kanadı olan ürünün dışı renkli. İşadamlarından gençlere, kadın-erkek herkesin beğeni ile kullanabileceği ürün bu alanda iyi bir pazar payı elde etmeye aday. Çok yakında 256 MB kapasiteli modelinin de pazara sunulacağı ürünün 128 MB kapasiteli modelinin fiyatı 199 dolar.

Okuyucu Yorumları