HP'nin USB Bellek Ürünleri MERSA'da

Tüm HP markalı USB bellek ürünleri MERSA Elektronik dağıtım ağı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

MERSA & USB bellekler

USB bellekler, küçük, hafif, ekonomik ve kolay taşınabilir ürünler olması nedeniyle dosya taşıma konusunda günümüzün en çok tercih edilen cihazları oldular. Yüksek kalitesi, hızı, ergonomik ve şık tasarımları ile HP USB bellek ürünleri bu alandaki rekabeti daha da ileri noktalara taşıyacak. HP USB Bellek ürünleri, Mersa Elektronik'in güçlü dağıtım ağı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

HP'nin USB Bellek Ürünleri MERSA'daHP v120w USB Bellek
Her an yanınızda bulundurabileceğiniz HP v120w USB Bellek şık, küçük ve kullanışlıdır. Portatif ve kolay taşınabilirliği nedeniyle dokümanlarınızı, müzik ve resim dosyalarınızı saklamanıza ve paylaşımınıza olanak tanır. Uygun USB bağlantısı aracılığıyla PC'lerin büyük bir çoğunluğuna bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Bilgilerinizin korunması için HP'nin güvenilir yapısı ile desteklenmektedir.

Teknik özellikler:

HP'nin USB Bellek Ürünleri MERSA'daHP c450w USB Bellek "Turbo Hız"
Mobil kullanıcılar için HP c450w USB Flash Bellek belge, resim ve müzik dosyalarında hızlı, güvenilir transfer, erişim ve paylaşım olanakları sağlamaktadır. Windows® ReadyBoost™ için geliştirilmiş özelliği ile HP Flash bellek ilave bir önbellek gibi çalışır ve kullanılabilir belleği arttırır. Bunun yanı sıra verilerin kaydedilmesi ve okunmasındaki turbo hızı sayesinde yüksek performans bekleyen kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılar.

Teknik özellikler:

Döner Kapaklı HP USB Bellek s100/m100
Pratik depolama ve kaybolmayan kapak. HP USB Flash Bellek s100/m100 şık bir görünüme, PClerde ve laptoplarda kolay dosya transferi sağlayan pratik depolama özelliğine sahiptir. Küçük tasarımıyla kolay taşınabilir ve kullanışlı, dönebilen kapağı kaybolmaz.

Teknik özellikler:

Okuyucu Yorumları