Sony'den ilginç tasarımlı all-in-one PC

Sony'nin yeni Vaio bilgisayarı, ilginç bir laptop'u andırsa da, aslında all-in-one bir PC.

Kalıpları kıran PC

Sony'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni Vaio modeli, ilginç tasarımıyla bilgisayar dünyasına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. VAIO VGC-LJ25L adı verilen ürün ilk bakışta küçük bir laptop'u andırıyor. Ancak standart laptop klavyelerine göre neredeyse 2 kat daha küçük bir klavyeye sahip. Bu durum, bilgisayarın dar alanlarda bile rahatça kullanılmasını sağlıyor. Zaten VAIO VGC-LJ25L'nin bir laptop olmadığını, aksine ilginç tasarımlı bir all-in-one PC olduğunu bu sayede anlayabiliyoruz. Garip görünümlü klavyeye 15,4 inç büyüklüğünde bir LCD ekran eşlik ediyor.

Sistemin sunduğu özellikler arasında 2.1 GHz Core 2 Duo T8100 işlemci, 2 GB RAM, 200 GB sabit disk, Intel'in X3100 on-board grafik çözümü, 1280 x 800 çözünürlük sunan LCD ekran ve "Sound Reality" ses çözümü (Direct Sound 3D destekli) bulunuyor.

Eğer yeni Vaio hoşunuza gittiyse ve "ben bunu alırım" diyorsanız şimdilik fazla heveslenmeyin. Çünkü Sony, VAIO VGC-LJ25L'yi şimdilik sadece Japonya'da satışa sunacak. 1.500 Dolarlık fiyat etiketiyle raflara çıkacak olan all-in-one PC'nin Japonya dışına çıkıp çıkmayacağı ise şimdilik belli değil.

Okuyucu Yorumları