Çin’in İlk HP Laboratuvarı Açıldı

HP, Çin’deki ilk HP araştırma laboratuvarının açıldığını duyurdu. HP, laboratuvarda gelecek nesil bilgi teknolojileri ürünleri üretmek için hem özel, hem de devlet sektörüyle omuz omuza çalışacak.

Çin’in İlk HP Laboratuvarı Açıldı

Çin’in ilk HP araştırma laboratuvarının açıldı. HP, Çin’deki yeni laboratuvarda en yeni bilgi teknolojileri ürünlerinin üretimi konusunda hem özel, hem de devlet sektörüyle işbirliği içinde olacak.

HP’nin tüm araştırmalarının yapıldığı HP Laboratuvarları, son olarak Çin’in de listeye eklendiği 6 ayrı ülkede bulunuyor: Merkez Palo Alto Kaliforniya, ABD, Bangalore Hindistan, Bristol İngiltere, Haifa İsrail ve Tokyo Japonya.

HP Laboratuvarları, bilgi işlem, heterojen ortamların yönetimi ve görüntüleme ve baskı alanlarında sayısız araştırmaya imza atmış bulunuyor. Çin’deki HP Laboratuvarları, hem dünyadaki diğer HP laboratuvarıyla ortak çalışacağı, hem de araştırma ve geliştirme konusunda Çin’deki araştırma merkezleri ve müşterilerle işbirliği yapacağı araştırma programları geliştiriyor.

HP laboratuvarının katkılarıyla geliştirilecek bir projede, Çin’deki 100 üniversite müzesini, dev bir çevrim-içi veri tabanında birleştirmek ve dünyanın en büyük sanal müzesini yaratmak hedefleniyor.

Yeni HP Laboratuvarı, Çin’de mevcut olan Ar-Ge ve üretim birimlerine de geniş çaplı araştırma yapma imkanı sunacak.

Okuyucu Yorumları