Cep telefonunda bu çözünürlük!

Cep telefonunda yüksek çözünürlük olmaz mı diyorsunuz? Demek ki bu küçük canavardan haberiniz yok...

TV gibi telefon

Japonlar gerçekten şanslı insanlar... Neden mi? Çünkü çoğu zaman bizim, hatta diğer tüm ülkelerin sahip olamadığı teknolojilere sahip olabiliyorlar. Bunun son örneği ise, Sharp'ın Japon kullanıcılar için geliştirdiği AQUOS FullTouch 931SH cep telefonu.

931 SH'yi farklı kılan en büyük özelliği, 1.024 x 480 piksel çözünürlük sunan 3,8 inç'lik kusursuz dokunmatik ekranı. Bu çözünürlük oranı, standart netbook'larda görülen 1.024 x 600 piksel ile neredeyse aynı. Ancak Sharp, bu çözünürlüğü sadece 3,8 inç büyüklüğe sığdırmayı başarmış.

AQUOS FullTouch 931SH, doğal olarak dijital TV alıcı ile birlikte geliyor. 16:9 formatındaki ekran, böylece yüksek çözünürlüklü bir TV'ye dönüşüyor. Telefonun diğer özellikleri arasında 5,3 MP kamera, Bluetooth, 100 MB dahili bellek, microSD bellek kartı yuvası ve GPS bulunuyor.

Gelelim kötü habere... AQUOS FullTouch 931SH şu an sadece Japonya'da, operatör SoftBank aracılığıyla satın alınabiliyor. Sharp, şu an için telefonu Japonya dışında piyasaya sürmeye pek niyetli değil.

Ayrıntılı fotoğraflar için galerimize buyurun...

Okuyucu Yorumları