HDMI kabloda yepyeni bir alternatif

Bildiğiniz HDMI kabloları unutun... HDMI kabloda 90 derece dönemi resmen başladı.

Kablo kirliliğine son!

Ses / video çözümleri ve aksesuarları alanlarında son kullanıcıya sunduğu ürünlerle tanınan TTAF, piyasanın ihtiyaçlarını değerlendirerek çok hızlı çözümler üretebilmesiyle de öne çıkıyor. TTAF'ın piyasaya sunduğu son ürünü 90 Derece açılı HDMI kablo modelleri de bunlardan biri.

Özellikle duvara monte edilen LCD ve plazma TV'lerin arkasında duvar mesafesi problemine çözüm olan 90 Derece açılı HDMI kablo hem bayi kanalından, hem de son kullanıcılardan ilgi görüyor. Bu kabloların flat (yassı) olması da, kablonun kablo kanalına döşenmesinde kolaylık sağlayarak kablo kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Hem orta, hem de üst kategoriye yönelik ürün modellerine sahip olan, ancak hiçbir segmentte kalite prensibinden ödün vermeyen TTAF, 90 Derece HDMI kablolardaki çeşitliliği ile de farklı metraj beklentilerine de cevap verebiliyor. Açılı HDMI Kabloların 90 Derece-90 Derece ve 90 Derece -180 Derece seçenekleri de bulunuyor.

Kablo çeşitliliği konusunda son derece zengin bir ürün portföyüne sahip olan TTAF, pazara sunduğu kablolara üretim hatalarına karşı "Ömür Boyu Garanti" standardı getirerek de kalitesini bir kez daha ispatlıyor.

Daha fazla bilgi için www.ttaf.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları