CHIP Online Windows Sidebar 2.1

Tekrar Windows Kenar çubuğunuzda yerimizi alıyoruz. Değişen ve yenilenen Windows aracımızı indirin..

CHIP Windows Sidebar

CHIP Online Windows Kenar Çubuğu Aracı, yeni sürümüyle sizlerle. Bu araçla, CHIP Online'daki tüm gelişmeler, yeni haberler, makaleler ve videolar ve galeriler masaüstünüze geliyor.

Eğer Windows Vista veya Windows 7 kullanıyorsanız, yapmanız gereken sadece aşağıdaki dosyayı indirmek ve chiponline.gadget dosyasını açmak ve çalıştırmak. CHIP Online Windows Windows Kenar çubuğundaki (Windows Vista Sidebar / Windows 7 Araçları) yerini alacak ve bizi sizlere ulaştırmaya devam edecek.

2.1 Güncellemesi: Çalışmayan bağlantılar düzeltildi.

Peki bu yeni sürümde neler değişiyor?

İndirin: CHIP Online Windows Kenar Çubuğu Aracı

Neler Yeni?

2.0 Sürüm Notları


Dilediğiniz yerden...
Artık CHIP Online Vista Kenar Çubuğu Aracı, sizlere ilgilendiğiniz diğer CHIP Online bölümleri ile de ilgili seçenek sunuyor. Yani örneğin sadece Haberleri izlemek istiyorsanız, bunları artık seçebilirsiniz veya Forumdaki yeni mesajları takip edebilir, sadece Videolardaki değişiklikleri dilerseniz görebilirsiniz.

Dilediğiniz zaman...
Kenar çubuğu aracı artık size ne sıklıkta güncellemek istediğinizi belirtme şansı veriyor. Yarım saatte bir mi, yoksa 5 dakikada bir mi? Siz seçin...

Sürekli akış...
CHIP Online içeriği sürekli gözününüzün önünde, sayfa sayfa dolaşmak yerine, bırakın o sizin için aksın. Kaçırdığınız hiç bir başlık kalmasın.

Güncelleme uyarıları
Hatalar mı vardı? Neden güncellemiyor? Neden bağlanamıyor artık yok. Vista Aracının yeni sürümlerinden otomatik olarak haberdar edileceksiniz.

Işık daha fazla ışık
Başlığın devamı neydi diye üzülenlere artık daha geniş açıklamalarla hem başlığı, hem de yazı hakkında daha geniş bilgiyi bulabileceği bölüm ekledik. Sadece farenizi haberin üstünde dolaştırmanız yeter...

Vista Compatible
"Vista" Aracının "Vista" uyumluluğunu arttırdık. Artık Vista'ya özel kullanıcı arabirimi yazıtipleriyle, okunulabilirliği en üst düzeyde...

Düzeltmeler

  • RSS adreslerinin değişmesiyle oluşan sorun giderildi. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
  • Aracın internet kesintileri sonucundan birden fazla kez bağlantı yapmaya çalışması engellendi. Artık titrek sayfalar yok.
  • Artık saat ve zaman, bilgisayarınızın yerel saatine göre düzenleniyor. Her başlıkta İngiltere'deki arkadaşınıza saati sorma zorunluluğu kalktı.
  • Live Gallery sürümü güncellenene dek geri çekildi. Hadi Microsoft, çabuk çabuk...

İndirin: CHIP Online Vista Kenar Çubuğu Aracı

Okuyucu Yorumları