Epson'dan Türkiye pazarına yeni ürünler

Siyahın büyüsü yani teknolojilerle birleşti: Epson'un Stylus SX200 ve SX400 serileri burada...

Epson'dan siyah atağı

Stylus SX200 ve SX400 Serileri, uygun maliyetli yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesini şık ve kompakt tek bir ürün içerisinde sunmayı hedefliyor. Modeller siyah tasarımı ile ilgi çekiyor ve kalite, hız ve çok yönlülük sunuyor.

Yeni hepsi-bir-arada yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi ürün sınıfı; yer tasarrufu sağlayarak küçük bir alan kaplıyor ve ayrı mürekkep kartuşlar kullanıyor. Bu şekilde kullanıcıların yalnızca biten rengi değiştirmesi gerektiğinden, mürekkep israfını en aza indirerek uygun maliyetli baskı sağlanıyor. Epson Stylus SX200 ve SX400 Serileri; mürekkep taneciklerini koruyucu reçine kaplama ile muhafaza eden gelişmiş pigment bazlı Epson DURABrite Ultra Ink teknolojisini kullanıyor.

Epson DURABrite teknolojisi; mürekkebin suya, dağılma ve solmaya karşı dayanıklı olmasını sağlayarak, bir fotoğraf albümünde saklandığında 200 seneye kadar dayanabilecek fotoğraf stüdyosu kalitesinde fotoğraflar basmaya imkan veriyor.

SX200 ve SX400 Serileri dijital fotoğrafçılığın yükselen trendine hizmet ederek; index sheet, dahili hafıza kartı okuyucusu veya PictBridge uyumlu dijital fotoğraf makinesi ile bilgisayardan bağımsız baskı imkanı sunuyor. Üstün SX400 Serisinde; fotoğraf işlevselliğini daha da geliştirmek için baskı seçeneklerine ulaşımı kolaylaştıran ve fotoğrafları bilgisayar olmadan görüntüleme ve basma imkanı sağlayan 6.3cm LCD ekran bulunuyor.

Zaman verimliliğine de önem veren Epson Stylus SX200 ve SX400 Serileri, siyah beyaz ve renkli baskıda dakikada 34 sayfaya kadar baskı imkânı sunuyor.

Epson ne diyor? Teknik özellikler neler?

Epson ne diyor? Teknik özellikler neler?
Teknik özellikler oldukça ilgi çekici

Epson Avrupa Ürün Müdürü Mo Musa, Epson olarak evde baskı alanında ürün geliştirmede ön planda olduklarını ve yeni Stylus SX200 ve SX400 Serileri ile önceki modellerden daha iyi görünen ve işleyen bir yazıcı sınıfı yarattıklarını belirterek;" Her iki seri de; müşterilerimizin tüm baskı, tarama ve kopyalama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok yönlü ve verimli tasarlanmış olup yüksek kalitede sonuç veriyor"dedi.

ENERGY STAR® belgeli Stylus SX200 ve SX400 Serileri; Epson'ın, ürün kullanımı sonucu oluşan karbon emisyonunu azaltmaya yönelik devam eden çalışmalarını da yansıtıyor. Elektrik kullanımını azaltan ve ekonomik tasarrufu sağlayan otomatik standby fonksiyonu, son yenilikler arasında yer alıyor.

Epson Stylus SX200 Serisinin Temel Özellikleri

  • Bilgisayar olmadan baskı, tarama ve kopyalama
  • Ayrı mürekkep kartuşlarıyla ekonomik tasarruf
  • Index sheet, hafıza kartı veya PictBridge uyumlu dijital fotoğraf makinesi ile doğrudan baskı
  • Epson DURABrite™ Ultra Ink ile yüksek kaliteli belgeler ve fotoğraf stüdyosu kalitesinde fotoğraflar
  • Siyah-beyaz ve renkli baskıda dakikada 34 sayfaya kadar baskı imkanı
  • 1200dpi tarayıcı ile yüksek kaliteli sonuçlar
  • Epson PhotoEnhance ile otomatik fotoğraf ayarları
  • Epson Easy Photo Fix™ ile solmuş fotoğrafların düzenlenmesi
  • ENERGY STAR® belgeli yazıcı
  • Tavsiye edilen satış fiyatı 89 Euro (KDV dahil)

Epson Stylus SX400/SX405 Ek Özellikler

  • LCD ekranlı yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi
  • 6.3cm LCD ekran ile bilgisayar kullanmadan fotoğraf görüntüleme ve baskı
  • Tavsiye edilen satış fiyatı 99 Euro (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları