Creative’den 7.1 Destekli SB Live!

Çoklu ortam ürünlerinin dünyaca ünlü firması Creative, ses kartlarının efsane ürünü olan SB Live’ı yeniledi. Uzun yıllardan beri, bir çok bilgisayar kullanıcısının tercihi olan SB Live 5.1, tahtını SB Live 24 Bit, 7.1’e devrediyor.

Creative’den 7.1 Destekli SB Live!

Yeni satılmaya başlanan SB Live 24 Bit, bir çok yenilikle karşımıza çıkıyor. Önceki modelden farklı olarak 6.1 ve 7.1 hoparlör desteği de bulunan ürünün yeni 24 Bit ses işlemcisiyle çok daha yüksek çözünürlüklü ses elde edebiliyorsunuz. Filmlerde ve özellikle oyunlarda, efektleri çok daha gerçekçi algılamanızı sağlayan EAX Advanced HD desteği ve 24 Bit – 96 kHz’lik ses kalitesi SB Live 24 Bit’in diğer önemli özellikleri. 100 dB’lik Ses-Gürültü Oranına sahip olması, ses kayıtlarınızı ve filmlerinizi net ve temiz bir şekilde dinlemenizi sağlıyor. Ürünün, Creative patentli CMSS 3D desteği sayesinde stereo kayıtlarınızı da 7.1 hoparlör sisteminizden dinleyebiliyorsunuz.

SB Live 24 Bit, oyunların ve filmlerin keyfini 7.1 hoparlörde yaşamak isteyenler için ideal ses kartı olarak karşımıza çıkıyor.

Okuyucu Yorumları