Kiss Markalı Ürünler Artık HDTV Uyumlu

Multimedya Bilgisayar, Kiss markalı üç yeni model satışa sunuyor.

Kiss Markalı Ürünler Artık HDTV Uyumlu

DP-1100 ile piyasadaki benzer ürünlerde olduğu gibi DVD formatında herhangi bir dosya oynatılabiliyor. DP-1100’ün piyasadaki ürünlerden farkı bilgisayarınızda bulunan neredeyse tüm formatları destekliyor olması. Yani bu player ile bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını TV’nizde izleyebilir, dijital müziklerinizi ya da audio cd’lerinizi dinleyebilirsiniz ayrıca slayt şov özelliği ile fotoğraflarınızı görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca ürün HDTV uyumlu.

DP-600 yine HDTV uyumlu, ethernet ve WI-FI bağlantısı bulunan ürün IP televizyon servislerine erişim sağlıyor. Kiss online ile TV ‘de ne olduğunu görebiliyor web radyo dinleyebiliyorsunuz ,borsa bilgilerini alıp, hava durumu tahminlerine ulaşabiliyorsunuz. Kiss DP-600 PC’ye bağlandığında tüm Multimedya dosyalarınızı televizyonda görebiliyorsunuz. Tabi tüm bu özelliklerinin yanı sıra DP-600 , DVD, DivX, Windows Media 9, Nero Digital, MP3 formatındaki tüm dosyalarınızı destekliyor.

VR-558 ise şu an satışta olan DP- 558’in üst modeli dijital bir video kaydedici. Ürünle, TV izlerken TV’yi duraklatıp ürünün kendi harddiskine 450 saate kadar kayıt yapılabiliyor daha sonra kaydedilen kısmı kaldığınız yerden izlemeye devam edebiliyorsunuz. Elektronik program rehberi ile istediğiniz programı bulup kaydedebiliyorsunuz bir sonraki adımda kaydetmek istediğiniz programı önceden ayarlayarak kaydedebiliyorsunuz. Online servisleri sayesinde TV ekranından hava tahminlerini izleyebiliyor ve oyun oynayabiliyorsunuz ürünün en çarpıcı özellikleri ise Windows Media 9 ve HDTV uyumlu olması.

Okuyucu Yorumları