PSP için sesli ve görüntülü sohbet yakın

BT (British Telecom) ve Sony Europe (SCEE) PSP için kablosuz iletişim paketi çıkarıyor.

PSP ile video sohbet

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

PSP kullanıcıları artık en son IP teknolojisini kullanarak herhangi bir kablosuz genişbant internet bağlantısı yoluyla birbirleriyle ücretsiz iletişim kurabilecekler. Kullanıcılar PSP güncellemesinin bir parçası olarak sunulan küçük bir uygulamayı indirerek, Wi-Fi ye bağlandıklarında ekran üzeri klavyeyi kullanarak birbirlerine hızlı mesaj gönderebilirlecekler. Kullanıcılar aynı zamanda cihaza takılan bir kulaklık sayesinde sesli sohbet ve mesaj uygulamaları gerçekleştirebilirken, PSP için geliştirilen video kamerası Go!Cam'i kullanarak arkadaşlarıyla video görüşmeleri yapabilecek ya da eğlenceli görüntülü ve sesli mesajlar gönderebilecekler.

Go!Messenger, dünyanın önde gelen telekom tedarikçilerinden BT ve Sony'nin SCEE bölgesindeki kablosuz iletişim partneri tarafından ortak olarak geliştirildi. 21. Yüzyıl Ağı projesinin bir parçası olarak internet üzerinden yüksek kaliteli sesli ve görüntülü görüşmeler sağlama konusunda edindiği tecrübesiyle BT, PSP'nin mevcut BT genişbant video ve ses "softphone"u ile bütünleşmesini sağladı.

PSP Avrupa Pazarlama Müdürü Stephane Hareau "PSP, Go!Messenger ile mevcut çoklu ortam deneyimlerine eşsiz iletişim özellikleri sunarak sınırları ortadan kaldırıyor. SCEE bölgesinde yaşayan 8.5 milyonun üzerinde PSP kullanıcısının sesli ve görüntülü sohbet aracılığıyla birbirleriyle iletişim kurabilmesi açıkça gösteriyor ki PSP gelişen bir yapıya ve potansiyele sahip." dedi.

BT Mobilite ve Uyum Başkanı Steve Andrews ise: "İletişim paketi Go!Messenger, PSP kullanıcılarının yoğun yaşamlarına yeni bir boyut kazandıracak. Go!Messenger, diğer oyuncularla iletişim kurulmasına yardımcı olan birçok iletişim seçeneği sunarak, PSP'nin eğlence potansiyelini hayata geçiriyor. BT olarak bize düşen rol, genişbant yoluyla, oyunlara, sesli görüşmelere ve video görüşmelerine yönelik yüksek kaliteli tek bir iletişim cihazı kullanmak isteyen oyunculara kesintisiz ve eğlenceli bir iletişim deneyimi yaşatmak".

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Strateji Tanıtım
0 212 258 94 97/ 0 532 691 20 91

Okuyucu Yorumları